Címlap » Címlapon » 2014-ben érkezik a Rising Star!

2014-ben érkezik a Rising Star!

Friderikusz Sándor a Sztárban sztár műsorban bejelentette, jövőre a TV2 a Rising Star műsort indítja el. Ehhez hasonló műsor még nem volt látható magyar kereskedelmi csatornákon, ugyanis a jelen és a jövő technológiáira épít a hagyományos tehetségkutatókhoz képest.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Jövőre lesz 10 éves az első tehetségkutató, a Megasztár. Az elmúlt kilenc-tíz év alatt számtalan tehetségkutató műsort gyártottak vagy vásároltak meg a kereskedelmi csatornák. A Megasztár például hat évadot élt meg eddig, az X-faktor is négyet, de hamarosan jön a Csillag születik újra, jövőre pedig a gyerekeknek is lesz lehetőségük bemutatkozni Az ének iskolája második osztályában.

A Rising Star is egy tehetségkutató műsor zenészek számára, de egy kicsit más, mint amit megszokhattunk eddig. A Megasztárban, az X-faktorban és a Voice-ban is főként a zsűri vette ki a részét a szavazásban, de a Rising Starnál ez másképp működik. A műsor legnagyobb előnye, hogy a modern technológiai vívmányokat követi, ennek következtében másodpercről másodpercre változhatnak az események. A műsor annyiban más, hogy SMS-es szavazás helyett a mobiltelefonra letölthető applikáció segítségével szavazhatnak a nézők.

Rising Star 2014.

Rising Star 2014. – Jövőre indul az új, izraeli tehetségkutató a TV2 műsorán. Sms helyett mobil alkalmazás. Részletek a cikkben..

A tehetségkutatót legelőször Izraelben mutatták be, és annyira sikeres volt, hogy azóta több ország is, közük az Egyesült Államok, Franciaország és Németország is megvásárolta.

A legelső forduló során az énekeseknek a mobiltelefonos applikációt letöltő és szavazó nézők előtt kell jól teljesítenie ahhoz, hogy továbbra is bent maradhasson a műsorban. Nagyon fontos, hogy a továbbjutás feltétele a pozitív mérleg, egy bizonyos szintű tetszést el kell érnie az énekesnek ahhoz, hogy ne búcsúzzon idő előtt.

Scroll To Top