Címlap » Címlapon » 2014-ben is lesz Ének iskolája!

2014-ben is lesz Ének iskolája!

Péntek este, a Sztárban sztár élő adásában Az ének iskolája növendékei léptek fel egy ABBA mixszel, majd pedig az egykori osztályfőnök, Friderikusz Sándor bejelentette, hogy 2014-ben visszatérnek a kis lurkók a televízió képernyőjére.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A tehetségkutató műsorok szerelmesei nem fognak unatkozni jövőre sem. A múlt héten Lilu és Istenes Bence bejelentette, hogy újra érkezik az RTL Klubon a Csillag születik, most pedig a TV2 tett nagy bejelentést. Az ének iskolája egy teljesen más koncepciójú műsor, mint más énekeseket kereső műsorok. A legfontosabb tudnivaló róla, hogy kizárólag gyerekek szerepelhetnek benne, azok közül is csak általános iskolás, legfeljebb 14 éves lurkók. A náluk idősebb, középiskolás dalos pacsirták már nyugodtan megpróbálkozhatnak a “nagy” versenyeken.

Friderikusz Sándor - Az Ének iskolája 2014. 2. osztály

Friderikusz Sándor – Az Ének iskolája 2014. 2. osztály – Valószínűleg 2014-ben is ő lesz Az ének iskolája tehetségeinek mentora és osztályfőnöke

A műsor különlegessége még, hogy senki sem esik ki a verseny folyamán. Az “éneksuli” lényege nem az, hogy megbántottan, fájdalommal telve búcsúzzanak a gyerekek, hanem az, hogy kihozzák belőlük a maximumot. Annak ellenére, hogy nincsen kieséses rendszer, győztest azért avatnak, 2013-ban Farkas Zsolti lett a végleges osztályelső. Az ifjú énekesek hétről hétre jegyekért és tanáraik elismeréséért küzdenek. Idáig egyetlen egy szezonja volt Az ének iskolájának, abban Friderikusz Sándor volt a 17 fős csapat osztályfőnöke, a további tanárok pedig Hajós András, Király Viktor, Szandi és Szulák Andrea voltak.

A pénteki élő Sztárban sztár adásban Friderikusz azt is bejelentette, hogy a gyermekek már most jelentkezhetnek a tehetségkutatóba. Érdemes is, ugyanis Az ének iskolája nem őszi tehetségkutató, idén legalábbis nem az volt. A végső döntőt júniusban rendezték meg, előtte pedig tartottak sokáig a válogatások. Amelyik gyermek szeretné megmutatni, hogy mi rejlik benne, annak érdemes meglátogatni a TV2 honlapját és leadni a jelentkezését.

Scroll To Top