Címlap » Utazás » 5. Hegyvidéki Napok

5. Hegyvidéki Napok

Hétvégén koncertek, bor és izgalmas bemutatók várnak Rád!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Idén is – ötödik alkalommal – megrendezik a Hegyvidéki Napok programsorozatot június 1. és 3. között. Az ingyenes programok 3 helyszínen változatos időtöltést, kellemes délutánokat garantálnak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Elsején Hopp parádé várja a kilátogatókat a Sirály sétányon. Másodika az egészség, a közrend és a koncertek jegyében telik. Korán reggel, fél 8-tól járőrverseny, majd egy órától kutyás bemutató színesíti a napot, de lézerlövészet és nyomrögzítés is lesz. A rendezvényen részt vesz a XII. kerületi Rendőrkapitányság, a Katasztrófavédelem kerületi kirendeltsége, a Budapesti Különleges Mentők Alapítvány, valamint a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület.
10 órakor rajtolnak az úszóbajnokság résztvevői, és a focibajnokság nevezői is.

Szombaton 10 és 15 óra között tanácsadáson, szűrővizsgálatokon ellenőrizhetjük egészségünket. Eközben a Gesztenyés kertben az Alma zenekar, Szulák Andrea és Zséda fellépése hozza hangulatba a közönséget.

A finom bor sehonnan nem maradhat ki! A Hegyvidéki Napok keretében szombaton és vasárnap is a borkóstolás kerül középpontba a Gesztenyés Kertben.
Vasárnap délután 10 fős csapatok mérkőznek meg kötélhúzásban. 10 órától pedig színes koncertek kínálnak kellemes szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Kaláka együttes bemutatóját egy mesekoncert követi, majd musical-show és a Magashegyi Underground, illetve a PASO következik élőben. A családi programok részeként lesz kutyás bemutató a Népszigeti és Őrmezői kutyaiskola jóvoltából.

A péntektől vasárnapig tartó Hegyvidéki Napok ezúttal is fergeteges programkínálattal várja a szórakozni vágyókat. Részletes programfüzet letölthető a honlapról.

Scroll To Top