Címlap » Kultúra » 8 bemutató az Új Színházban

8 bemutató az Új Színházban

Zenés és verses estek a premierek mellett.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Nyolc premiert tervez az Új Színház a következő évadra, és az elbocsátások helyett próbálnák segíteni a fiatal, tehetséges, de nem sztárolt színészeken.

Márai Sándor A gyertyák csonkig égnek című drámáját viszik színre a Nagyszínpadon, de szerepel a repertoárban Nyirő József Jézusfaragó ember című darab is. A közönség láthatja Tamási Áron Ábel című zenés előadását, és Csurka István A hatodik koporsó című, trianoni vonatkozású dokumentumjátékának ősbemutatóját is. Jókai Móra A bolondok grófja című abszurd vígjáték is a Nagyszínpad előadása lesz. A Bubik István Stúdiószínpad Csurka István Deficit és Németh László Bodnárné című darabjainak ad otthont.

A program kiegészül néhány ráadás, kiegészítő műsorral is, így például Erdélyi Mihály ad a század eleji slágerekből válogatott zenés estet, és megzenésített Petőfi-versek, illetve Wass Albert- és Reményik Sándor-estek is színesítik az évadot.

A Társulat tagjai között szerepelni fognak olyan nagy nevek, mint Bordán Irén, Brunner Márta, Helyey László, Kautzky Armand, Koncz Gábor, Kökényessy Ági, Szabó Sipos Barnabás és Tóth Auguszta.

Úgy tűnik tehát, hogy izgalmas évad előtt állunk!

Scroll To Top