Címlap » Sport » Anglia, Olaszország és Uruguay egy csoportban a 2014-es VB-n

Anglia, Olaszország és Uruguay egy csoportban a 2014-es VB-n

Megtörtént a csoportok kisorsolása a 2014-es brazíliai futball világbajnokságra és örülhetnek a focikedvelők, hiszen már a csoportkörben is rengeteg csemege vár ránk. Elég csak a B csoportra gondolni, ahol a 2010-es vb két döntőse találkozik egymással, vagyis a spanyol és a holland csapat.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A halálcsoportot a 2014-es labdarúgó világbajnokságon a D betűvel fémjelzett csoportot jelenti, hiszen három olyan erős csapat talált egymásra, mint Anglia, Uruguay, valamint Olaszország. A megnyitó mérkőzésen a házigazda brazilok Horvátországgal játszanak majd. Az A csoportban kapott helyet a házigazda Brazília, rajtuk kívül Horvátország, Mexikó és Kamerun vesz részt az A csoport küzdelmeiben. A házigazdáknak kötelező jellegű a továbbjutás a csoportból, a legtöbben első helyet előlegeznek meg nekik.

A B csoportban a legutóbbi, vagyis a 2010-es vb visszavágójával találkozhatunk, ez a csoportkör egyik legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése. A két nagyágyún kívül Chile és Ausztrália próbálkozik a továbbjutással, ám nagyon nehéz dolguk lesz, kevés az esélyük az Európa és a világ elitjébe tartozó spanyol és holland válogatott mellett. A C csoportban nyitottabb a kérdés a továbbjutást illetően, de izgalmas mérkőzéseknek nézhetünk itt is elébe. Itt Kolumbia, Görögország, Elefántcsontpart és Japán vív meg a két továbbjutó helyért.

Foci VB 2014. - Brazília

Foci VB 2014. – Brazília – Megtörtént a csoportok kisorsolása a 2014-es brazíliai futball világbajnokságra és örülhetnek a focikedvelők, hiszen már a csoportkörben is rengeteg csemege vár ránk

A D csoport a legnagyobb izgalommal várt csoport. Három rendkívül erős válogatott került itt össze, de Anglia, Olaszország és Uruguay csapatai közül egyik biztosan nem éli túl a csoportkört. A semleges nézők nagyon örülnek ezeknek a hatalmas izgalmaknak a csoportkörben. Svájc, Ecuador, Franciaország és Honduras az E csoportban kapott helyett, itt is izgalmas küzdelemre lehet számítani, hiszen gyakorlatilag bármelyik csapat odakerülhet az első két hely valamelyikére a négy közül.

Az F betűvel fémjelzett csoportban Argentína, Bosznia-Hercegovina, Irán és Nigéria kap szerepet. Itt az argentin csapat tűnik biztos továbbjutónak, de biztosan nagy lesz a harc a továbbjutásért. A G csoportban kapott szeret a vb egyik legnagyobb esélyese, Németország, rajtuk kívül a szintén európai elitbe tartozó Portugália szerepel itt, valamint Ghána és az Egyesült Államok. A H csoportban Belgium, Algéria, Oroszország és Dél-Korea küzdhet meg a két továbbjutást érő helyért.

Scroll To Top