Címlap » Zene » Agent Fresco, Demjén Ferenc és Tilos Maraton június 10-én

Agent Fresco, Demjén Ferenc és Tilos Maraton június 10-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Agent Fresco (ISL), Haelo – Akvárium Klub
Kezdés: 21:00
Belépő: 800 Ft
Az alig néhány éve alakult izlandi Agent Fresco zenéjében ötvözi a a Rage Against the Machine, a System of a Down és a Queen Of The Stone Age legjobb pillanatai. Az Agent Fresco a jazz, a pop, a rock és a hardcore műfajait készül áthidalni vasárnap az Akváriumban. Előttük a magyar progresszív metal egyik hazai úttörője, a Haelo melegíti be a közönséget.Tilos Rádió Maraton – Dürer Kert
Kezdés: 18:00
Belépő: ingyenes!
A Tilos Rádió nyolcnapos adománygyűjtő bulija június 8-15. között! Avagy „összejövünk, jókat dumálunk, szabad tűzön sütünk-főzünk, koncertek a kertben és a nagyteremben, élő rádióműsorok, tematikus napok, DJ-programok, Tilos adománypult sok-sok újdonsággal, akár nézheted a foci EB-t is, tombola (éjfélkor nyerhetsz egy bringát…!)…ilyesmik…” Fellépők: a kisteremben 21 órától éjfélig No Wave Est – Kísérleti Zenei Fesztivál: Sztyepp (fx, gitár), R.R. Habarc (CD játszó), én (CD játszók, tárgyak, elektronika), Impro-Noise Trio. A kerti színpadon 19 órától Kaldera, 20:30-tól Moszkva tér. Kerti DJ-k: 15:30-tól Burek, 17 órától Hi-FI Budapest (LaFuente + Solid), 22 órától Johnson, 23_30-tól pedig Focus.

Demjén Ferenc – Újpalotai Közösségi Ház
Kezdés: 20:00
Az Újpalotai Napok 2012 rendezvényét vasárnap este Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, szövegíró zárja, akit remélhetőleg senkinek sem kell bemutatni.

Scroll To Top