Címlap » Kultúra » Az utolsó filmcsillag sztorija egy könyvben

Az utolsó filmcsillag sztorija egy könyvben

Kimberly Potts George Clooney-ról.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

George Clooney „örök darab”, mindig téma. Kimberly Potts, New York-i szerző is róla írta legújabb könyvét Az utolsó filmcsillag néven.  Nálunk a Jaffa Kiadó gondozásában lát napvilágot a kötet a napokban.

Az egyedülálló biográfia kötelező olvasmány a rajongók számára. Az életrajz bővelkedik friss interjúkban, exkluzív fotókban, pontos filmográfiában.

Hollywood egyik legfelkapottabb sztárja megmutatja, mennyire színes egyéniség is valójában. A People magazin által a legvonzóbb férfinak választott ikon életútját részletesen mutatja be Kimberly Potts. Clooney amellett, hogy sikeres munkájában és több Emmy- és Oscar-díjra jelölték már, igazi tréfamester. Hírnevéért keményen megdolgozott, a Szirianában nyújtott alakításáért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart. Sikerét és elért eredményeit azonban nemcsak öncélúan használja fel, ha teheti, segít a rászorulókon is: részben ő alapította a Not On Our Watch nevű szervezetet, amely a népirtás ellen küzd.  Ezen kívül az ENSZ béke nagykövete is egyben. Clooney a sok munka mellett nem veszítette el önmagát sem, folyton váltogatja szerepeit: egy kasszasiker után olyan filmet választ, ami tükrözi elveit, gondolkodásmódját.

A könyvből kiderül, hogy is lett a fiatal srácból a kezdetek után, a Vészhelyzeten át igazi filmcsillag, elismert színész, producer és rendező. A szakmai vonatkozások mellett nem lehet kikerülni a magánélet kérdéseit, a szerelmi ügyeket, se a politikai és humanitárius ténykedését.

Clooney egyébként ebben a hónapban töltötte be 51. életévét. 2012. szeptemberében jelenik meg az Argo című film, melynek producere volt, legutóbb itthon pedig az Utódok című mozifilmben láthattuk Matt King szerepében.

Scroll To Top