Címlap » Zene » Azealia Banks többé nem rapper

Azealia Banks többé nem rapper

A 212 sztárja mostantól énekes szeretne lenni, és Twitterről is törölte magát.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Az eddig rappercsajként elkönyvelt 21 éves, harlemi Azealia Banks kijelentette, hogy többé nem kíván ebbe a skatulyába tartozni. Az idei év nagy reménységének tartott lány, aki a „212” című debütáló slágerével robbant be a köztudatba, azt szeretné, ha ezentúl nem rapperként, hanem énekesnőként tekintetének rá, ráadásul a napokban törölte Twitter accountját is, mivel azzal állítása szerint túlzottan megközelíthetővé vált.

Banks, akinek július negyedikén jelenik meg a Fantasea címre hallgató mixtape-je, Tumblr oldalán jelentetett meg egy posztot „Többé nem akarok rapper lenni” címmel. „Soha nem is voltam az… és amint elkezdtek játszani az idióta városi médiában, csak bajba kevertem magam. Mostantól énekes vagyok, és nem társítom magam a ’rap játékkal’ … vagy akármit is jelent ez.” Hozzátette, hogy Twitteről is törölte magát, mert úgy érezte, túlságosan elérhetővé és hozzáférhetővé vált. Később pontosította a Tumblr-ös bejegyzés értelmét: „Továbbra is rappelni fogok, csak nincs szükségem se a címkére, se bármi sz*rral, ami ezzel jár…” – magyarázta a bizonyítványt.

Azealianak – aki egyébként olyan nevekkel szerepelt nemrég együtt egy-egy szám erejéig, mint a Scissor Sisters vagy Lana Del Rey -, nemrégiben jött ki új dala, a „Jumanji”. A számy Banks őszi, Broke With Expensive Taste nevű albuma előtt jelent meg május első felében, a hónap végén pedig egy négy számos EP-t is a boltok polcaira került Azealia-től 1991 címmel.

Scroll To Top