Címlap » Sport » Bárdosi Sándort kiteszik a lakásából

Bárdosi Sándort kiteszik a lakásából

Az olimpiai ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor korábbi egyesülete, a BVSC-t szponzoráló MÁV úgy döntött, megvonja a sportolótól azt a lakást, amelyben több mint tíz éve él.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Bárdosi a Sportklub Dodzsem című műsorának beszélt arról, hogy a sydneyi olimpia után el akart költözni a szüleitől, ekkor a MÁV felajánlott neki egy lakást. Persze feltétele is volt az ingatlannak: a birkózónak a következő olimpián is részt kell vennie. Sándor vállalta is ezt, ám akkor még nem tudta, hogy a BVSC szakosztályvezetője befolyásolni fogja az utazó keretet. A sportoló nem jutott ki az olimpiára, így a MÁV-val között szerződésének annyi lett.

Tudni kell, hogy a BVSC akkoriban anyagi problémákkal küszködött, így Sanyi hónapokig nem kapott fizetést és azzal hitegették, hogy az elmaradást beleszámítják abba az összegbe, amennyiért megvehetné a lakást, de végül ez sem így lett.

Bárdosi Sanyinak kiteszik a szűrét

Ha nem fizet 10.000.000 forintot, akkor kilakoltatják Bárdosi Sándort.

Közben a birkózó eligazolt a BVSC-ből, de azt mindenképp el akartam intézni, hogy a lakás végre az ő nevére kerüljön, de az illetékesek folyton csak ide-oda küldözgették, nem lett az ügyből semmi, most pedig ki akarják tenni az otthonából. Jobban mondva maradhat, ha fizet 10 millió forintot. Anno azt ígérték Bárdosinak, hogy MÁV-ingatlanértéken veheti meg a lakást, de a 10.000.000 forint a piaci ára lenne a panelnak – legalábbis Bárdosi szerint, aki 10 éve él ebben a lakásban és most kénytelen albérletet keresni párjával.

“Azt nem hagyom, hogy földönfutó legyek a kedvesemmel együtt. Ha pedig végképp nem tudunk boldogulni, elhagyjuk az országot, de ez csak a végső eset lenne, hiszen nem akarunk elmenni” – mondta Bárdosi Sanyi.

Scroll To Top