Címlap » Zene » Ferry Corsten szerződést hosszabbított a Slam!FM-el

Ferry Corsten szerződést hosszabbított a Slam!FM-el

A holland trance-szupersztár “Corsten’s Countdown” című műsora ezentúl is hallható lesz péntek éjszakánként.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A következő évtől is a holland Slam!FM rádióállomáson lesz hallható Ferry Corsten népszerű Corsten’s Countdown című show-ja. A péntek éjszakánként jelentkező műsorban Ferry a legfrissebb dance, trance és progressive trackeket prezentálja.

A műsor közösségi média csatornáin keresztül a hallgatók minden egyes adás után szavazhatnak a kedvenc trackjeikre. A három legtöbb szavazatot kapott dal a következő heti adásban is lejátszásra kerül a “Corsten’s Countdown Top 3″-ban. A Slam!FM mellett a Corsten’s Countdown világszerte több mint 50 országban kerül adásba.

Ferry Corsten, a Slam!FM dj-je: “A Slam!FM-en az új zenék megkapják a lehetőséget és a slágerek felfedezésre kerülhetnek. A Corsten’s Countdown ezért tökéletes összhangban van a rádióállomással és személy szerint büszke vagyok arra, hogy itt hostolhatom a műsoromat.”

Menno De Boer, a Slam!FM programigazgatója: “A Slam!FM dj-felhozatala fantasztikus keveréke az új tehetségeknek és a világsztár headlinereknek. Ferry mindig tudja, hogyan frissítse fel a hangzását és minden pénteken meglepetéssel készül. Nagyszerű, hogy ez így is marad!”

Scroll To Top