Címlap » Címlapon » Gazdasági problémák? Közlekedjünk elektromos rolleren!

Gazdasági problémák? Közlekedjünk elektromos rolleren!

Frissen érettségizett, vagy diplomát szerzett fiataloknak nagy kérdéseket kell átgondolniuk, amikor új életet kezdenek. A mai gazdaság nem mindenkinek engedi meg azt, hogy saját lakása legyen, ahogy az autóról is sokszor le kell mondaniuk.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Azonban a megfelelő munkavégzéshez sokszor utazni kell. Ilyenkor marad a buszok és a villamosok használata, a bátrabbak a biciklizést is bevállalják. Azonban a kínaiak felfedeztek egy régen is használatos eszközt, amit modernizáltak. Az elektromos rollerek mondhatni 2019 felfedezettjei, amikor egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

Ezek a rollerek, például a Xiaomi M365 megoldhatja a munkába járás problémáját anélkül, hogy autót kéne venni, vagy a földet szennyezni. Az elektromos roller akkumulátorról működik, amihez a motor van kapcsolva. Nagyjából 30 és 40 kilométert tudunk vele megtenni egy töltéssel, attól függően, hogy milyen a súlyunk és, hogy milyen az útnak a minősége.

Ha például egyenesen kell menni, és az útviszonyok megfelelőek, akkor maximálisan kihasználhatjuk az akkumulátor lehetőségeit. Azonban az emelkedőkön az üzemidő várhatóan csökkenni fog. Ilyenkor lassíthatunk a több kilométerért cserébe.

Biztonság és kényelem

xiaomi-roller

Az elektromos rollerek biztonságosak, ugyanis nem lépik át a 25 km/órás sebességet. Érdemes sisakban használni a biztonságunk érdekében, este megfelelő világítással, akár fényvisszaverő mellénnyel is. A roller egy személyt tud magával vinni, tilos két személyre használni, még gyerekekkel sem.

A munkába járást megkönnyítheti, hiszen különleges erőfeszítés nélkül tudunk eljutni az irodáig, meg vissza. Ha meg tudjuk oldani a megfelelő elhelyezését, akkor a lopásoktól sem kell tartanunk, azonban soha ne hagyjuk az utcán.

A roller azoknak lesz a legjobb választás, akik még nem tudnak finanszírozni egy saját autót, azonban már szeretnének könnyebben mozogni. Ők addig használhatják, amíg össze nem tudják spórolni az autóra, a vele járó biztosításra és egyéb költségekre az összeget. Ráadásul a roller környezetkímélő, hiszen nem benzines, az elektromos autókra hasonlít.

Scroll To Top