Címlap » Zene » Híres rockslágerek Tom Cruise-éktól

Híres rockslágerek Tom Cruise-éktól

A rockhimnuszokat felvonultató Rock of Ages című film zenéje a héten kerül a boltok polcaira.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Itt a várva várt Mindörökké rock című filmzenei albuma! A Sony Music bejelentette, hogy a film zenei anyagát a június 11-én jelenteti meg világszerte. A „Rock of Ages: Original Motion Picture Soundtrack” című album 20 korszakalkotó rockhimnuszt vonultat fel, mely egy egész generáció életét határozta meg. A slágerek felfrissített verzióit külön a mozifilm számára készítették, melyben olyan világsztárok énekelnek, mint Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin vagy épp Tom Cruise.

Az Adam Shankman (Hajlakk) által rendezett produkció egy ötszörös Tony-díjas Broadway musical filmváltozata, mely egy kisvárosi lány, Sherrie és egy nagyvárosi fiú, Drew történetét meséli el attól kezdve, hogy mindketten hollywoodi álmaikat kergetve találkoznak a Sunset Stripen. A rock’n’roll románc tökéletes átadását Adam Anders zenei producer (Glee) segítette olyan híres előadók dalainak a filmhez készült feldolgozásával, mint a Guns N’ Roses, a Def Leppard, a Poison, a Journey, a Twisted Sister, a Bon Jovi, Joan Jett, a Foreigner vagy épp a Whitesnake.“Az, hogy klasszikus, örökzöld rockhimnuszok elevenedtek meg a karakterek egyediségének köszönhetően, nagyon érdekes tapasztalat volt számomra a „Mindörökké rock” című film rendezői feladatainak ellátásakor” – nyilatkozta Adam Shankman. “Elképesztő szereplőink voltak, akik kifejezetten erőteljesen adták elő a dalokat – mélységgel és jelentőségteljes képekkel töltötték meg a filmet. Szerencsés vagyok, hogy olyan partnerem volt Adam Anders személyében, aki igazán ért hozzá, hogyan készítsen népszerű slágerekből olyan feldolgozást, melyek tökéletesen elmesélik a film történetét, miközben példátlanul eredetiek és sikeresek lesznek.”

A legendás, arénákat megtöltő Stacee Jaxx szerepében Tom Cruise adja elő Bon Jovi klasszikus “Wanted Dead Or Alive” című dalát, a Def Leppard “Pour Some Sugar On Me” című slágerét és a Guns ‘N Roses himnuszát, a “Paradise City” című nótát. Cruise Malin Akerman közreműködésével duettben énekli a Foreigner erőteljes, “I Want To Know What Love Is” című balladáját, valamint Julianne Hough közreműködésével a The Scorpions “Rock You Like A Hurricane” című világslágerét.

Az albumra egy különleges medley is került, mely a következő dalokból áll össze: “Sister Christian” (Night Ranger), “Just Like Paradise” (David Lee Roth), “Nothin’ But A Good Time” (Poison), mindez pedig olyan sztárok hangján csendül fel, mint Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand vagy épp Alec Baldwin.

A New Line Cinema „Mindörökké rock” című filmjét a Warner Bros. Pictures forgalmazásában 2012 júniusától kezdik játszani a mozik világszerte, a hazai bemutató: június 21-én lesz. A musical szereplői Julianne Hough, a színész/énekes Diego Boneta, akinek ez legelső filmszerepe, Russell Brand, az Oscar-díjra jelölt Paul Giamatti, az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, az R&B királynő Mary J. Blige, valamint Alec Baldwin és Tom Cruise. A filmet Shankman rendezte Justin Theroux, Chris D’Arienzo és Allan Loeb forgatókönyve alapján, mely D’Arienzo azonos című musicalje alapján készült. Adam Anders és Peer Astrom látta el a zenei produceri feladatokat.

Scroll To Top