Címlap » Címlapon » Kiszállt az X-faktorból Bozsek Márk

Kiszállt az X-faktorból Bozsek Márk

A hazai X-faktorok négy éves történelmében még nem volt visszalépésre példa, bár tavaly Zámbó Krisztián többször is fenyegetőzött a kilépéssel, végül nem tette meg.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Barátok köztből megismert Bozsek Márk azonban úgy határozott, fittyet hány a szerződésre és a kötelességeire, ő bizony nem akar tovább döntőzni.

Akár a végső győzelmet is megcsíphette volna Bozsek Márk, ha nem adja fel a versenyt. A huszonéves zenész-színészt a Barátok közt szappanopera rajongói már a műsor előtt is ismerték, a rajongók pedig akár az első helyig is repíthették volna kedvencüket. Ám Márk úgy döntött, vállalva minden büntetést, inkább befejezi az X-faktort.

Bozsek Márk abbahagyta az x-faktort

Bozsek Márk távozik – Az ifjú énekes úgy érezte, hogy nem lenne képes befejezni a versenyt, inkább idő előtt kiszállt belőle

Márk azt nyilatkozta, hogy nem érzi magát elég erősnek ahhoz, hogy tovább tudjon menni. A válogatók során nagyon szépen teljesített Bozsek, Geszti Péternek pedig nem volt kérdéses, hogy magával viszi az élő műsorokba. Ám Márk nem tudta azt a színvonalat megütni az élő showkban, mint a válogatókon, ezért sok kritika érte. Az előző adásban még saját mentora is csúnyán leszidta, amiért nem énekelt jól. Márknak nem volt egyszerű, hétről hétre bizonyítani akart a mentoroknak és a nézőknek, hogy sokkal több, mint egy szereplő a Barátok köztből.

Az RTL Klub egyelőre nem nyilatkozott, hogy mi lesz Bozsek nélkül a műsorral. Több lehetősége van a csatornának, ám ha bevételkiesésre kerül sor, akkor könnyen elképzelhető, hogy Márkon fogják bevasalni. A bevételkiesés könnyen megeshet, az RTL Klub vagy megrövidíti a műsort egy hétvégével, vagy olyan két napot csinál, amelyben senki nem esik ki, ilyenkor nyilván nem fognak nagyon szavazni az emberek. Az is megtörténhet, hogy visszahozzák az előző heti kiesőket, Szikora csapatát, a ByTheWayt.

 

Scroll To Top