Címlap » Sport » Konta Barbara a SportKlub műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre

Konta Barbara a SportKlub műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre

9 év kihagyás után a Barátok közt egykori színésznője, a Lazac és a Barbara – Dumáljuk meg! műsorvezetője a SportKlubon tér vissza a tévé képernyőjére.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Konta Barbara a SportKlub jóvoltából az olasz futballbajnokság, a Serie szombat délutáni és esti meccsein, a mérkőzések előtt és után, valamint a szünetben élőben jelentkezik majd állandó szakértők, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos társaságában, de hétfőnként ő vezeti majd Calcio című, olasz futballal foglalkozó háttérmagazint is.

Konta Barbara ismét képernyőre kerül

A Barátok közt egykori Hoffer Esztere a SportKlubon kapott lehetőséget: futballműsort vezethet.

“Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valaha visszatérek a tévézéshez, akkor a sporttal, azon belül pedig legfőbb szenvedélyemmel, a futballal szeretnék foglalkozni. Nagy megtiszteltetés, hogy a SportKlub megadta nekem ezt a lehetőséget. Számomra nincs tökéletesebb szombati program annál, mint hogy olasz focit nézhetek, és erről beszélgethetek. Nőként érzelmi alapon viszonyulok a sporthoz, így szerintem a nézők hamar rájönnek majd, hogy melyik csapat felé húz a szívem” – mondta Konta Barbara.

Mint ismert, a műsorvezetőnő válogatott focista férjét, N. Norbertet hetekkel ezelőtt letartóztatták, mert a gyanú szerint bundabotrányba keveredett.

Scroll To Top