Címlap » Zene » M83 írja a következő Tom Cruise-film zenéjét

M83 írja a következő Tom Cruise-film zenéjét

Az Oblivion mozifilm zenéje Anthony Gonzalez első filmes soundtrackje lesz.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A francia elektronikus zenész Anthony Gonzalez – ismertebb nevén M83 fogja szerezni a Tron: Örökség rendezője, Joseph Kosinki új sci-fijét. A várhatóan kasszasiker hollywood-i alkotás, az Oblivion főszereplője nem más lesz, mint Tom Cruise, A sztár egy veterán katonából lett űrfelfedezőt játszik, akit egy távoli bolygóra küldenek, hogy elpusztítsa egy idegen faj utolsó maradványait. A filmet az Egyesült Államokban és Izlandon forgatják.

Gonzalez elmondta a készülő soundtrackkel kapcsolatban, hogy egy hollywoodi produkciónak filmzenét írni sokkal inkább izgalommal tölti el, mintsem megijeszti. „Nem félek attól, hogy egy nagy hollywoodi filmnek szerzem életem első filmzenéjét, mely nagy költségvetéssel és nagy nyomással is jár. Szeretem a kihívásokat, és ez sokkal jobban izgat, mintsem hogy megijesszen.” Azt is hozzátette: „Már régóta szerettem volna filmzenét szerezni, és az, hogy egy ilyen ambiciózus projekttel indulok, pláne a sci-fi műfajban, nagyon sokat jelent nekem.”

Kosinki 2005-ben ismerkedett meg M83 zenéjével, amikor először elkezdett dolgozni az Oblivion-on. „Már a kezdetekből fogva részese volt az egésznek a fejemben” – mondta el. A rendező és a zenész két éve találkoztak. „Olyan filmzenére van szükségem, ami egyszerre érzelmes, de közben monumentális és nagy térrel rendelkezik, és M83 zenéje ilyen.”

Scroll To Top