Címlap » Zene » Metálosoknak vasárnap irány a Club 202, a többieknek az ingyenes fesztiválok!

Metálosoknak vasárnap irány a Club 202, a többieknek az ingyenes fesztiválok!

A Zenet Magazin napi porgramajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Behemoth, Vader, SepticFlash, Nexus Inferis, Huntress – Club 202
Kezdés: 17:00 (kapunyitás, az első koncert 18:00-tól kezdődik)
Belépő: 5499 Ft / elővételben 4999 Ft
Kötelező fekete mise extrém metalosoknak! Június 3-án egy öt zenekarból álló extrém metal különítmény érkezik a budapesti Club 202-be, köztük a lengyel színtér legjobbjai: hosszú évek után főzenekari műsorral tér vissza a black/death gárda Behemoth, és színpadra lép a hazájában stílusteremtő veterán death metal Vader is. Előttük a görög Septicflesh darál majd (szintén death metal), a programot pedig a brit futurista death metalban utazó Nexus Inferis és az amerikai, énekesnős okkult heavy metal Huntress nyitja.

Intim Torna Illegál, Petruska András, Quimby – Belvárosi Fesztivál (Szabadság tér)
Kezdés: 17:00
Belépő: ingyenes!
A BelFeszten Budapest szívében, a Lipótvárosban háromnapos fesztivál keretein belül lép fel a hazai előadók legjava, méghozzá teljesen ingyenesen! 17 órától az Intim Torna Illegál mozgatja meg a közönséget kívülről és belülről egyaránt, tudatos és magabiztos, megállíthatatlan örömzenéjükkel, szórakoztató rock’n’rollal. Petruska András 19 órától varázsolja el a közönséget hamisítatlan, egyedi gitár-ének játéktechnikájával, a szakmai virtuozitás és a határtalan fantázia ötvözeteként. A Quimbyt senkinek nem kell bemutatni, hazánk egyik leghíresebb alternatív rockegyüttese 20:30-tól mutatja be expresszív zenei világát epikus, sanzonos hangvételű dalaiban.

Fakutya, Magashegyi Underground, PASO – Hegyvidéki Napok (Gesztenyés kert)
Kezdés: 17:00
Belépő: ingyenes!
A háromnapos családbarát szabadtéri fesztivál utolsó napján elsősorban az alternatív dallamok és a ska megszállottja szórakozhatnak jól. 17 órától a 2000-ben alakult, moldvai csángó zenével foglalkozó zenekar húzza a talpalávalót, 18 órától a Bocskor Bíborka vezette Magashegyi Underground adja az ütemet. A Pannonia Allstars Ska Orchestra 19:30-kor kezd a Gesztenyés kertben, és a magyar népzenét fűszerként használó tradicionális ska zenéjével táncoltatja meg a közönséget.

Scroll To Top