Címlap » Zene » PASO minden mennyiségben, Ablak A Dubra és Ian Siegal június 13-án

PASO minden mennyiségben, Ablak A Dubra és Ian Siegal június 13-án

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

PASO Sound System – Akvárium Klub
Kezdés: 21:00
Belépő: ingyenes!
A PASO ágprojectje, melyben a formáció régi, főként tradicionális ska, rocksteady és reggae bakelitlemezeket játszik, valamint esetenként trombita és billentyű-improvizációk is színesítik a végeredményt. A régi ska örökzöldek napjaink dancehall slágereiig terjedő skála néhány pontján hallhatunk PASO verziókat is!

Ablak A Dubra – Park (Popart Electronic)
Kezdés: 20:00
Belépő: ingyenes! (nyílt nap a Parkban!)
AAD nyári játékok minden szerdán már este 8 órától a konténervárosban. Júniusban négyszer visznek a táncba, lesz móka és kacagás, megfejtés a teraszon, basszus a PopArtban, akciós mosoly a bárpultnál. Fellépők: Subotage (NVC), Faktor X, Naga.

Kalapács és az Akusztika – Club 202 (kerthelyiség)
Kezdés: 20:00
Belépő: 800 Ft
Az Akusztika ezen az estén Gál Péter (ex-Kormorán) hegedűjátékával gazdagítva adja elő műsorát, avagy Kalapács Józsi életművének meghatározó darabjai akusztikus verzióban – legyen az Pokolgép-, Omen- vagy Kalapács-szerzemény.

Tilos Rádió Maraton – Dürer Kert
Kezdés: 18:00
Belépő: ingyenes!
A Tilos Rádió nyolcnapos adománygyűjtő bulija június 8-15. között! Avagy „összejövünk, jókat dumálunk, szabad tűzön sütünk-főzünk, koncertek a kertben és a nagyteremben, élő rádióműsorok, tematikus napok, DJ-programok, Tilos adománypult sok-sok újdonsággal, akár nézheted a foci EB-t is, tombola (éjfélkor nyerhetsz egy bringát…!)…ilyesmik…” Fellépők: a kerti színpadon 19 órától AfroDZAQM, 20:30-tól PASO Traditional Ska Special feat Ce’Anne. A nagyteremben 22 órától Goodas Crew + Mr. Skunk, Dubaku koncert (feat: Miksa, Kálmi, TB-Ladánybene 27), SpaceInTown Soundsystem. Kerti DJ-k: 16 órától Ska Club (Dorothy, Krsa, Lipi Brown), 17:30-tól I.Ration, 22 órától Jahfar, 23 órától Lee’n’Gum.

Ian Siegal (UK) – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 órától 200 Ft / egyetemista akció: érvényes felsőoktatási diákkal ingyenes 22 óráig.
Ian Siegal 1971-ben született brit blues-énekes és gitáros. Zenéje a ma élő blues-zenészek között sok kritikus szerint a leghűbb lenyomata olyan zenészek örökségének, mint Howlin’ Wolf, Son House, Junior Kimbrough, de legfőképpen Tom Waits, akinek nagy tisztelője. Hosszú ideig az angol blues élet aktív tagja volt, néhány éve pedig elindult, hogy nevet szerezzen magának leginkább Európa más országaiban is, főleg legutóbbi albuma, a Swagger és előzménye, a szakma által is sokat méltatott Meat & Potatoes óta. Ezeken a felvételeken szerepel Matt Schofield gitáros is, és számtalan dicséretet kaptak a zenei lapoktól, például egy bejegyzést a Penguin Book of Blues Recordings c. kiadványban. Magyarországon is gyakran koncertezik, legtöbbet a Braindogs nevű formációval.

Scroll To Top