Címlap » Zene » Skrillex vígjátékhoz szerez zenét

Skrillex vígjátékhoz szerez zenét

A Spring Breakers című filmben James Franco, Vanessa Hudgens és Selena Gomez is szerepelni fog.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Hivatalosan is elérkezett az újgenerációs filmzenék ideje, Skrillex – eredeti nevén Sonny John Moore – ugyanis egy James Franco főszereplésével készült film zenéjét fogja jegyezni. A Spring Breakers című vígjátékban nemcsak Franco, hanem korábbi tinisztárok, Vanessa Hudgens és Selena Gomez is szerepelni fog.

Skrillexet a film rendezője, Harmony Korine, valamint a zenei rendező, Randall Poster választotta. Poster a következőképpen nyilatkozott a döntésről: „Jelenleg Harmony Korine filmjén, a Spring Breakersen dolgozom, aminek Skrillex fogja szerezni a zenéjét. Korábban már hallottam Skrillexről, de nem követtem különösebben nyomon a munkásságát. Harmony viszont átküldött néhány Skrillexes YouTube-linket, és azt láttam, hogy az egyikük 54 milliós nézettségű. Úgy gondoltam, megtalálta a módját, hogy manipulálja az adatokat, aztán rájöttem: vannak olyan srácok, akik sosem fognak lemezt venni. Ők csak a YouTube-on hallgatnak zenét.”

Poster azt is elmondta, hogy lenyűgözte Skrillex élő roselandi (New Yersey) fellépése, amit az év elején látott. „Nagyon sok srác volt ott, akik körülbelül 15 évesnek néztek ki. De imádtam – őszintén imádtam. Szerintem Skrillex egyszerűen briliáns. Amikor beléptem abba a klubba, úgy éreztem, hogy lenyeltem a zenét – mintha az egy Alien lenne, ami belém költözött volna.”

A Spring Breakers forgatását már az év elején elkezdték, és várhatóan 2013 tavaszán kerül a mozikba.

Scroll To Top