Címlap » Zene » Your Face Sounds Familiar című show magyar változatával rukkol elő az RTL Klub

Your Face Sounds Familiar című show magyar változatával rukkol elő az RTL Klub

Új zenés show-műsort indít az RTL Klub 2014 tavaszán. A csatorna a Your Face Sounds Familiar című produkció magyar változatával rukkol elő.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Your Face Sounds Familiar 2011-ben mutatkozott be Spanyolországban, ahol azóta három szezon került képernyőre, de már további 27 ország is megvette a sugárzási jogokat. Az Egyesült Államokban őszre tervezik a premiert.

A show-műsor szereplői nem amatőr, hanem ismert énekesek: a hazai zenei élet kedvelt személyiségei, akik különböző, híres énekesek bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását színpadra vinni.

Your Face Sounds Familiar

Az RTL Klub egy új zenés műsorral, a Your Face Sounds Familiar magyar változatával szórakoztatja 2014 tavaszán a tévénézőket.

Az előadók idősebb vagy sokkal fiatalabb, sőt, akár ellenkező nemű énekes bőrébe is belebújhatnak, amit egy szakmai zsűri értékel.

Az eredeti formátumban a versenyzők hétről hétre új produkciókkal készülnek, és bár a zsűri minden héten rangsorolja őket, nem esnek ki, az utolsó héten viszont így is születik egy nyertes, aki egy jótékonysági szervezetnek ajánlhatja fel nyereményét.

Scroll To Top