Címlap » Zene » 5 év után újra Zorán koncert

5 év után újra Zorán koncert

50 év zene szeretet hármas ünneppel megspékelve.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Sztevanovity Zorán előadóművész, zeneszerző, gitáros, énekes. 1942. március 4-én született Belgrádban. Ekkor még szülei sem tudták mire viheti. Több, mint 50 év zene szeretete, nagykoncertek sokasága, a közönség soha meg nem fogyatkozó rajongása idén december 29-n csütörtökön találkozik újra egymással. Szenvedély, irónia, és gondolatok egy valódi zene ünnepen az Arénában.

5 év után újra Zorán koncert

 

Fotó: zoran.hu

Sajtóközlemény:

A jubileumi tízedik…

Hármas ünnep lesz az idei esztendő végén, Karácsony és Szilveszter között ugyanis Zorán ad koncertet az Arénában. Közel öt évet kellett várni erre a mostani alkalomra, öt esztendőt egy olyan estére, amelyhez hasonlóan bensőséges hangulatút rajta kívül eddig csak nagyon keveseknek sikerült az Arénába varázsolni. A rajongók tízedik alkalommal élhetik át azt a rituális élményt, hogy tízezres közönség is lehet egy meghitt kis klub vendége. Az első sorokban és a felső karéjban helyet foglalók egyaránt úgy érezhetik, nekik szól az este, és az ő tapsuk tölti be a hatalmas teret, amelyben a dalok valahogy megmagyarázhatatlanul újabb dimenziót nyernek.

A huszonegy albumon eddig megjelent több száz dalból megszólalnak majd a legjobb és legismertebb számok, de persze az újra mindig fogékony törzsközönség az ősszel megjelenő CD-ről is hallhat egy válogatást. A szenvedélyes, néha ironikus, elgondoltató, máskor érzelmileg elmélyült dalok a Zoránra és zenészcsapatára mindig is jellemző, magas színvonalú előadásmóddal társulnak. Csak a legnagyobbak sajátja, hogy letisztult eszközökkel világokat építenek. Zorán, műfajának talán leghitelesebb előadója olyan művész, aki tudja ezt.

Biztosak lehetünk benne, hogy december 29-én, az Arénában szó lesz barátságokról és szerelmekről, szülőkről és gyerekről, kötődésekről és szakításokról, vágyakról és reményekről, hitekről és csalódásokról, régi és új időkről.

Rólunk és az életünkről tehát.

Scroll To Top