Címlap » Címlapon » A hatásos fogyókúra titka megerőltető sportolás nélkül

A hatásos fogyókúra titka megerőltető sportolás nélkül

A legtöbb ember arról álmodik, hogy ülve is elő lehessen segíteni a fogyást. Sokan elképzelik, ahogy kényelembe helyezik magukat, a kilók pedig szinte rohannak. De mi van akkor, ha ez a jelenség a valóságban is megtörténik? Hogyan lehetne mozgás nélkül fogyni?

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Kalóriák égetése a szaunában

Az infrakabinok különleges tulajdonsággal bírnak, az infraszauna.org szerint az infraszauna belülről emeli meg a test hőmérsékletét. A verejtékezés szinte azonnal beindul, a vérkeringés és a szívritmus begyorsul, amit a test úgy él meg, mintha egy közepes intenzitású edzésen lennénk. A vörös sugarak egy alkalom alatt akár 600 kalóriát is elégethetnek, amit sok ember futva sem tud megtenni. De ami a legjobb, hogy nem kell hozzá futni, hiszen a szaunázás mindig ülve történik.

Persze, nem szabad arra gondolni, hogy egyetlen szaunázás után több kilót veszítünk, azonban néhány hónap alatt látványos eredményt érhetünk el. Az eldobott kilók súlya nagy mértékben függ az alakunktól és az aktuális testsúlyunktól, ugyanakkor az is segíteni szokott, ha rendszeresen mozgunk mellette. Amennyiben valaki nem változtat az étkezési szokásain, az olyan, mintha semmit sem csinált volna.

fogyokura

Ha viszont figyeljünk a bevitt falatokat, próbálunk minél többet mozogni és rendszeresen szaunázunk, akkor egy sugarak között töltött óra megfelel az egyórás futópados edzésnek. Jól hangzik, ugye?

Ezzel segítsük a fogyást

Mielőtt azonban bárki végtelen szaunázásba kezdene, jó, ha átgondolja a szokásait. Erőfeszítés nélkül senki sem fog változtatni a kinézetén, úgyhogy ne álmodjunk semmittevésről. Az első lépés mindig az étkezésünkben keresendő, mivel itt szokott bukni a fogyókúra. A rengeteg cukor és a gyorséttermi ételek nem könnyítik meg a helyzetünket, úgyhogy inkább búcsúzzunk el tőlük.

Az sem mindegy, hogy mennyit mozog az ember. Ha például irodában dolgozunk, és egész álló nap az asztalnál ülünk, akkor sokkal kevesebb kalóriát égetünk el, mint az, aki megállás nélkül megy valahová. Ilyenkor érdemes legalább otthoni gyakorlatokat elvégezni, hogy könnyebb legyen a fogyás. Ha mindezzel megvagyunk, akkor végre jöhet az infraszauna.

Scroll To Top