Címlap » Kultúra » A szűz és a szörny

A szűz és a szörny

Új bemutató az Új Színház évadának végén!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Május 26-án este 7 órakor egy tragikomédia debütál Kautzky Armand rendezésében az Új Színház Bubik István Stúdiószínpadán.

Pozsgai Zsolt darabját remek szereposztásban láthatja a nagyérdemű. A főszereplő, a szétégett arcú férfi, alias a Herceg (Incze József mv.) nem tud beszélni, elvonultan, titokban él a nyolcadik kerületi lakásában. Egykor mindenki ismerte és rettegte, ő volt az alvilág ura, de az élet visszavágott, mikor egyik áldozata örökre csúffá tette őt. Egyedüli kapcsolata a külvilággal régi ismerőse, Köcsög (ifj. Jászai László mv.). A Herceg egyre rosszabb anyagi helyzetbe kerül, így a lakás házmestere, Samu bácsi (Ujréti László mv.) úgy dönt, albérlő kell a lakásba. Ezzel kezdődnek a bonyodalmak: egy fiatal, erdélyi leányzó érkezik a szörnyhöz.

A darab megtörtént, igaz esetet dolgoz fel a humor és tragédia keverésével. A keserédes történet további szerepeiben láthatjuk még Koncz Andreát, Kriszta megformálóját, Karcsi néni alakítója pedig Fazekas Zsuzsa. A látványt Vankó Dániel álmodta meg.

Az Új Színház utolsó bemutatója garantáltan megkoronázza az idei évadot.

Kép: http://www.ujszinhaz.hu/

Scroll To Top