Címlap » Zene » AlteRába Fesztivált rendeznek Körmenden a jövő héten

AlteRába Fesztivált rendeznek Körmenden a jövő héten

A Pál Utcai Fiúk, a Kiscsillag, az Anima Sound System, az Ocho Macho és a Balkan Fanatik is fellép Körmenden a III. AlteRába Fesztiválon, amelyet július 19. és 22. között rendeznek meg a Rába partján

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A négy napos zenei programra érkezők július 18-án, szerdán felállíthatják sátraikat a kijelölt területeken, hiszen már a nulladik napon is koncertekkel várják a közönséget: fellép a Hősök zenekar, valamint a Barbárfivérek nevű formáció – közölték a szervezők az MTI-vel szerdán. A két banda fellépése után Dj. Johnny hajnalig tartó bulija hangolja majd a fesztiválozókat a rendezvény hivatalos kezdetére.
A fesztivál hivatalos honlapján a beígért fellépők között szerepel a Zaporozsec, a Firkin, Deev & Szabó Ferenc, a Barabontó, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven, Péterfy Bori és a Love Band, a Road, a Halor, Odett, a Vad Fruttik, a PASO, a Gátnál, a Kocsmazaj, a Major, a Depresszió, a 30Y és a Magashegyi Underground is.
A III. AlteRába Fesztivál szervezői ismét jótékony célra költik a bérletekből befolyó összeg egy részét. Az adományok ezúttal az egyik körmendi intézmény fogyatékkal élő lakóihoz jutnak el – közölték.
Az idén az egyik nagy internet-szolgáltató cég is megjelenik az AlteRába Fesztiválon, így a látogatók díjmentesen használhatják a wifi szolgáltatást a Rába-parton.

AlteRába Fesztivált rendeznek Körmenden a jövő héten

Forrás: MTI

Scroll To Top