Címlap » Címlapon » Amiért nem az erotikus könyvekből vegyük a legújabb ötleteket az ágyban

Amiért nem az erotikus könyvekből vegyük a legújabb ötleteket az ágyban

Manapság a legtöbb eladással bíró zsáner a könyvek piacán az erotikus könyvek zsánere. Ez persze nem véletlen, az olvasóközönség nagyobb százalékban áll hölgyekből, mint urakból, és ők eme műfaj legnagyobb élvezői.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A termékpaletta széles, és bár nagyon nincs már új a nap alatt, a romantikus-erotikus könyvek nagyon jól fogynak. Az is érdekes, hogy az elmúlt években ezek a könyvek egyre merészebbek, és egyre több tabu téma is felmerül bennük, mint a BDSM vagy más szexuális fétis. Ezzel persze alapvetően nincs baj, hiszen a témáról szabad és kell is beszélni, hiszen a kísérletezéssel tudjuk kideríteni, hogy mire is vágyunk igazán.

Ugyanakkor ezekben a könyvekben az adott témákat nem mindig kezelik helyes vagy hitelesen, ez pedig torz képhez vezethet. Aki a könyveket szeretné leutánozni, sokszor csalódik, mert nem azt kapja, amiről a könyvek szóltak. Érdemes tehát a könyveket alapnak tekinteni, hogy létezik ilyen érdeklődés is, és mielőtt belevágnánk a párunkkal a kísérletezésbe, mindenképp mélyedjünk el előbb az adott témában, kapjunk róla valóban hiteles képet, és csak aztán ültessük át a vágyakat a gyakorlatba.

Mennyire festenek az erotikus könyvek hiteles képet? 

konyvbol

Az erotikus könyvekben alapvetően hitelesen festik le az együttléteket, sőt, néha talán túl alaposan is. Ez persze nem baj, viszont akadnak olyanok, akik ezen könyvek alapján képzelik el, hogy milyen is a jó testi kapcsolat, és ha nem érzik át teljes mértékben azt, amiről a könyvek szólnak, csalódást éreznek, és azt képzelhetik, bennük van a hiba. Pedig egyáltalán nem erről van szó. A könyvek sokszor túlzóak, de ezért is olvassuk őket. Vannak viszont olyan könyvek, melyek nem festenek hiteles képet, ez pedig leginkább a fétis témával foglalkozó könyvekre jellemző.

Természetesen konkrét művet nem szeretnénk megnevezni, de pár éve egy ilyen alkotás nagy port kavart, hiszen nemcsak, hogy nem volt hiteles, de egyes szakemberek szerint kifejezetten káros is volt, amit ábrázoltak. Emiatt pedig érdemes figyelni arra, hogy az erotikus regények nem útmutatók az ágycsatákhoz, csak kellemes szórakozást jelentő olvasmányok.

Scroll To Top