Címlap » Zene » Anima Sound System és Szomorú szamuráj május 26-án

Anima Sound System és Szomorú szamuráj május 26-án

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Vágtázó Életerő, Pozwakowski – A38 (Koncertterem)
Kezdés: 20:00
Belépő: 3500 Ft / elővételben: 3000 Ft
A Vágtázó Életerő duplázik! Szombaton ismét a magmatikus koncertjeiről híres sámánpunkzenekar ejti extázisba a rajongókat. A koncert előtt szintén látható lesz az Akik móresre tanították a halált című dokumentumfilm a VHK történetéről. Az estén fellép még Pozwakowski is.

Like ’90 Party – Park (Nagyszínpad)
Kezdés: 20:00
Belépő: 1500 Ft / elővételben. 500 Ft
Mindenki előtt szégyelled, hogy kívülről fújod a Hold dalát vagy a Hegyekbe fönn-t? Most az egész Park együtt fog tombolni a többségében Kozso uralta, megboldogult kilencvenes évek slágereire – azokból az időkből, amikor még mindenki Buffalo és Bizö cipőket hordott. Fellép az UFO, az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals és a Happy Gang.

Jövőzene pres Futuremusic – Corvintető
Kezdés: 22:00
Belépő: 500 Ft
Újra FUTURE MUSIC a Corvintetőn. Indul a nyári szezon és a fesztiváldömping, ami előtt egy hatalmas ünnepi mulatsággal köszöntik Palotai Zsoltot 51., Wondawulfot pedig 24. születésnapja alkalmából. Az este folyamán fellelhetőek lesznek finom italok, ünnepi fanfárok, reszelő basszusok és tömény jövőzenék a drumsteptől a midtempo-ig. Az esten fellépnek a Dublic ikrek is, akik mellé ezúttal Mc Zeek is csatlakozik.

Anima Sound System – Kobuci Kert
Kezdés: 20:00
Belépő: 1200 Ft
A VIVA Comet-életműdíjas Anima Sound System Madrid, Párizs, London és Moszkva legnagyobb klubjait is meghódította már. Ezúttal nyárváró koncertet adnak a Kobuci kertben, ahol sorban a tizedik lemezükről, a Tedd a napfényt be a számba című albumról is mutatnak be dalokat. Előttük a tehetséges fiatal jazzkonzis zenészpalántákból verbuválódott Background mutatkozik be a közönségnek.

Csík zenekar, Tárkány Művek, Makám, Folk Side – Művészetek Palotája
Kezdés: 19:00
Belépő: 2200-4700 Ft
A Művészetek Palotájában színpadra lépő négy együttes az urban folk régi és új képviselőit vonultatja fel: a majd 30 éve működő Makám néhány éve szinte teljesen átalakult, a FolkSide nevet pedig még a bennfentesek sem ismerhetik, annál inkább a tagokat: Both Miklós, Szokolay Dongó Balázs, Dés András, Lukács Miklós és Novák Csaba neve igencsak ismerős több formációból is; a cimbalmon játszó Tárkány-Kovács Bálint által 2009-ben megalapított Tárkány Művek a jazz, a folk és a két háború közötti sanzonkultúrából gyúrta meg saját zenei nyelvét; a Csík zenekar – melyet a Müpa közönségének aligha kell bemutatni – pedig több mint húsz éve alakítja a közízlést, a mindig elsőként kezelt népzenét újabban a rockba oltva.

Molbilmánia, Dj Gonda – PeCsa Music Garden
Kezdés: 20:00
Belépő: 500 Ft
Zeffer András 35 éves pályafutását ünnepli a Mobilmánia zenekar és közönsége. A kétórás koncerten minden bizonnyal sok rég nem hallott nóta is felcsendül majd az újabbak mellett. A buli a 2012-es turné első állomása, így itt hallhatják elsőként a rajongók az idei koncertműsort.

Scroll To Top