Címlap » Sport » Atyaég, Lebron Jamesnek elmentek otthonról – Egyenlített a Miami

Atyaég, Lebron Jamesnek elmentek otthonról – Egyenlített a Miami

A hetedik mérkőzésen fog eldőlni a keleti konferencia elsősége, a Miami Heats idegenben gyűrte maga alá a Boston Celtics-et.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Lebron James nem foglalkozik a kritikákkal, fogja magát és dob 45, azaz negyven öt pontot a Celtics pályáján, fele annyit, mint, amennyit a hazaiak dobtak összesen. Amit felemelt az a gyűrűben kötött ki, jóllehet, ha tegnap este megpróbálja lábbal betenni, az is összejött volna neki, buldózerként hajtott végig a zöld-fehéreken. James teljesítménye annyira elég volt, hogy Wade-nek már csak 17-et, Bosh-nak 7-et, Chalmersnek 9-et, és Battier-nek 8-at kellett kényelmesen hoznia. Ja, igen, James e mellé a szerény 45 pontja mellé vállalt 15 lepattanót és 5 gólpasszt. Tényleg elmentek neki otthonról!

A Boston Celtics tegnap esti hazai játékára nincsenek szavak, illetve talán egy: botrányos. Olyanok voltak, mint egy kosárcsapattá szerveződött, negyedikes elemisekből álló sportszakkör. Pierce 9 pontot bírt beszenvedni, Bass és a Garnett 12-őt. Garnettet egy alkalommal úgy földhöz vágta Haslem, hogy előbbi fájdalmában lenyomott vagy 20 ököl fekvőtámaszt a földön. Példáját később Rondo követte, akit Chalmers ökelt föl a félpályán, mondjuk Rondo dobott is 21 pontot, és adott 10 asszisztot. R. Allen is gyengélkedett, mintha a pályán se lett volna, 10 pontig jutott. A két csapat szombat este találkozik, hogy eldöntsék, melyikük landoljon az NBA nagy döntőjében.

Scroll To Top