Címlap » Zene » Clickaholics – Hear the Sun (videoklip)

Clickaholics – Hear the Sun (videoklip)

Clickaholics – Sokaknak már ismerős lehet a név, de vannak, akiknek még ismeretlen. Az elektronikus zenét játszó formáció 2009-ben alakult, tagjainak száma pedig 5.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A kollektívában további ismert neveket találhatunk. Millei Ramon és Papp Krisztián számos szórakozóhelyen tevékenykedett már hazánkban és külföldön egyaránt, mint Dj, vagy éppen zenei producer. A formációt erősíti Nagy Weiner Attila is, aki szintén több produkcióban közreműködött, mint stúdió-hangtechnikus, valamint producer.

Az alakulástól számított 2 év után csatlakozott a remek csapathoz Kovács Dániel, aki a billentyűs szerepét töltötte be. A csapatba újfent hozott egy énekesnőt is Négyesi Anna Ameria személyében, így lett később autentikus a Clickaholics.

Clickaholics

A Clickaholics tagjai: Millei Ramon, Papp Krisztián, Nagy Weiner Attila, Kovács Dániel, Négyesi Anna Ameria (Fotó: www.weinersphoto.com)

Első közös dalukhoz – Hear the Sun – az ihletet egy vak fiú adta, mely fikcióként jelenik meg a videoklipben. A mondanivaló egyértelmű: a nehéz és hátrányos helyzetű emberek minden napos megpróbáltatásaira próbál rávilágítani. A lényeg a pozitív gondolkodás, amely az élet legapróbb örömeiből is kinyerhető.

Clickaholics – Hear the Sun (videoklip)

Scroll To Top