Címlap » Életmód » Divat tippek strandoláshoz

Divat tippek strandoláshoz

Még koránt sem ért véget a strandszezon, a jó idő akár szeptember végéig is eltolódhat. Azok számára, akik megtehetik, hogy külföldön élvezzék a vízpart előnyeit, még szeptembernél is tovább tart a nyár, így érdemes a bikinitrendekkel foglalkozni.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Sokan most, augusztusban mennek nyaralni, a legújabb trendek szerinti bikiniválogatás még csak most válik aktuálissá számukra. Hogyan válasszunk? Melyek a legmenőbb darabok? Mi illik hozzánk? Milyen kiegészítővel dobjuk fel? Melyek a legtrendibb strandruhák és papucsok? Ezekre kerestük a választ.

Az idei év fürdőruha trendje roppant változatos. Mos az egyberészes fürdőruha, az old scool darabok, a magas derekú bikinialsók, extra színes és visszafogott darabok egyaránt hódítanak, tehát a választék is rengeteg mindent kínál. Ahogy a felsőruházat terén, úgy a fehérneműknél és a bikiniknél is nagyon divatosnak számítanak a pántok. Pántok a nyakon, a melltartótól egészen a bikinalsóig, vagy épp dupla, esetleg tripla pántmegoldás alul-felül. Ez a trend talán az utóbbi évek best seller könyveinek hatása, de igazából mindegy, mitől robbant be, szeretjük, mert jól néz ki.

Full Fashion

A hát nélküli fürdőruhák szintén nagy népszerűségnek örvendenek és a derékvonal fölé ívelő combkivágás is. Ezek a merészebbek számára ideálisak, de annyi biztos, hogy egy jó alakon csodásan mutatnak.

Ha strand, akkor elmaradhatatlan kellék a megfelelő lábbeli, azaz strandpapucs. Nem kell feltétlenül ebben a papucsban végig csattogni az utcán a fürdőhelyig, de mindenképpen szükség valami trendi lábbelire, amiben eljutunk a vízpartig a törölközőnktől és vissza. A vietnámi papucsnak is nevezett strandpapucsok nagy előnye, hogy egyszerű, könnyen tisztítható, kis helyet foglaló és strandoláshoz kényelmes darabok. Mindezt pedig azzal koronázzák, hogy már pár száz forintért isteni színekben dobálják utánunk őket.

Divat tippek strandoláshoz

Divat tippek strandoláshoz

Utcára nem ajánlott a viselésük, némileg igénytelen hatást kelt és sajnos az utca mocskát könnyen összeszedi benne lábunk, de egy jó kis csobbanáshoz jobbat elképzelni sem lehet. A mintás és felöl díszekkel tarkított strandpapucsoké ez az év. Szinte minden van, ami szem-szájnak ingere. Ha elegánsabb megoldásra vágysz, akkor ne a gumiból készült strandpapucsok között válogass. Kapható természetes anyagú, de még akár bőr felsőrésszel ellátott is, sőt most nagyon divatos a szalagos megoldás, mely sokszor bokára tekerhető plusz szalagokkal teszi trendibbé, nőiesebbé a megjelenést.

Ha strand, akkor strandruha is kell. Az egyszerű szabású, általában téglalap alakú strandkendők mellett idén szinte mindenki lenge, nőies, finom strandruhákban hekkezik a vízparton. Míg az elmúlt években a horgolt típusoké volt a főszerep, idén inkább a műszálas vagy selyemre hajazó anyagok viszik a prímet. Színekben inkább a hűvösebb árnyalatok hódítanak, úgy mint a kék, a fehér, szürke, ezüst. Minden évben helyet kap a tengerészminta, nincs ez másképp idén sem.

Strandoláshoz egy jó napszemüvegre is szükség van, melyet most a nagyméretű lencsés darabok között érdemes keresnünk. A néhány évvel ezelőtti „bogárnapszemüveg” divattal ellentétben idén nem csak a lencsék nagyobbak az indokoltnál, de kereteik is hangsúlyosak. Színek, formák kavalkádja jellemzi az idei napszemüvegdivatot, viszont van egy örök és megunhatatlan darab, mégpedig az aviátor szemüveg. Ezzel soha nem nyúlhatunk mellé.

Ha még nem szereztünk volna be mindent, amire szükségünk van, érdemes most mazsolázni a boltok kínálatából, mert bár még koránt sincs itt a strandszezon vége, az üzletek már lassan a szezonvégi kiárusítás szerint áraznak.

Scroll To Top