Címlap » Kultúra » Folytatódik: Bridget Jones anyukaként tér vissza?

Folytatódik: Bridget Jones anyukaként tér vissza?

Visszatér mindenki kedvence, Bridget Jones! A hősnő eddig egy átlagos szingli legnagyobb problémájával, a párkereséssel küzdött, ám most talán az anyaságba is belekóstol.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Bridget Jones: Mad about The Boy című könyv október 15-én jelenik meg az Egyesült Királyságban. Helen Fielding írónő korábban megígérte, hogy a legújabb kötetben megmarad a kissé duci, a szerelmet görcsösen kereső, bagós Bridget, ám nemrég Twitteren egy sokatmondó üzenetet tett közzé: „Ahogyan én is, úgy Bridget is továbblépett. Ha az emberek annyit fognak nevetni, miközben olvassák a könyvet, amennyit én nevettem, mialatt írtam, akkor mindannyian boldogok leszünk.”

Bridget Jones: Mad about The Boy

Beszédes Helen Fielding új regényének borítója: Bridget Jones mellett különböző játékok hevernek a földön – Ez azt sugallja, hogy a szinglik hőséből immár anyuka lett?

Emellett a legújabb Bridget Jones mű borítója is igen beszédes: a hősnő mackók és dinoszauruszok között ül, ami azt sejteti, hogy anyai örömök elé néz.

Helen Fielding nem akart arról nyilatkozni, hogy a szinglik hősével immár anyukaként találkozhatnak-e az olvasók vagy sem.

Scroll To Top