Címlap » Címlapon » Fontos tudnivalók a szalagfüggönyökről

Fontos tudnivalók a szalagfüggönyökről

A bankok és az irodák helyiségében sokszor találkozhattunk már a szalagfüggönyökkel, de sok otthonba is ez lehet a legmegfelelőbb árnyékoló. Ha azon gondolkozunk, hogy szalagfüggönyöket vásárolunk, mindenképpen döntsünk okosan és a legfontosabb dolgokat tanulmányozzuk át velük kapcsolatban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Használatuk és karbantartásuk nem is lehetne egyszerűbb!

A szalagfüggöny lamelláinak elfordításával szabályozni tudjuk a beszűrődő fény erősségét, ezzel egy időben pedig kellemes hangulatot is varázsol a helyiségben. A széles szalagfüggöny textilválasztékának köszönhetően ma már nem kell megállnunk a hagyományos színeknél, így mindenképp tudunk olyan választani, ami teljes mértékben passzol otthonunk stílusához.

Nem csak színt, de az anyagot is mi választhatjuk ki, lehet az teljesen egyszerű vagy luxus szalagfüggöny is. A szalagfüggöny egyedi megoldást jelent nem csak egyenes, de akár ferde vagy íves felületek árnyékolására, illetve sok esetben használják térelválasztónak is.

Fontos tudnivalók a szalagfüggönyökről!

Fontos tudnivalók a szalagfüggönyökről!

Felszerelésük és kezelése nagyon egyszerű, karbantartása sem túl bonyolult, ezért nagy népszerűségnek örvend. A karnisok a legtöbb esetben az oldalfalra vagy a mennyezetre, a padlóval párhuzamos irányban van felszerelve. Lamellái speciális portaszító anyaggal van ellátva, illetve UV-stabilak is.

A sérült vagy nagyon elpiszkolódott lamellák cseréjét a gyártó cég rövid időn belül ki tudja cserélni. Működtetésük lehet a jól ismert, hagyományos kézi megoldás, de akár a motoros változat is elérhető belőlük! A szalagfüggöny egy elegáns árnyékolási megoldás lehet az ízléses lakásokba, irodahelyiségekben vagy akár a kiállítótermekben is.

Tisztítása is nagyon egyszerű, hiszen nekünk nem is kell ezzel bajlódnunk! A szalagfüggönyöket csak össze kell tekernünk, majd a cég, aki fel is szerelte nekünk, el fogja szállítani, majd egy speciális tisztító oldat segítségével fogja tisztává varázsolni azt. A szalagok ezt követően még plusz mély tisztításon is átmennek, melynek köszönhetően eredeti keménységét is visszanyeri. A szalagfüggönyöket illatosan, tisztán, baktérium és pormentes állapotban kerülnek vissza hozzánk.

Forrás: szaboredony.hu

Scroll To Top