Címlap » Címlapon » Forró erotikus versek

Forró erotikus versek

A költészet gyönyörű, mindenféle témáról tud mélyrehatóan szólni és ezek közül az együttlét sem kivétel. Hogyha kedveljük az irodalmat és érzelmes lelkek vagyunk testi vágyakkal, érdemes tovább néznünk a szerelmes verseknél és elolvasni néhányat a következők közül.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ha emlékszünk még a gimnáziumi irodalom órákra, akkor tudhatjuk, hogy Paul Verlaine úttörőnek számított költőként. A szimbolizmusban alkotott munkáit még ma érdeklődve olvashatjuk, hiszen a mögöttes, rejtett jelentések talán mindig valami újat jelenthetnek az amatőr olvasónak. Most azonban egy kevésbé rejtélyes verséről van szó, A lila budoárban címűről. Nem kell túlzottan megerőltetnünk magunkat, hogy értelmezni tudjuk, a női test és a kéj nyíltan mutatkozik meg.

József Attila nem volt utolsó a szerelmes versek írásában. Rengeteg érzelmet élt meg az egyik leghíresebb magyar költőnk, és az egyik legintenzívebb talán a vágy és a szerelem volt. A szerelmes vers című munkája talán nem fogalmaz olyan nyíltan, a képek és a fogalmazásmód, amit használ, erősen egyértelművé teszik a túlfűtött jelenetet, ami konkrét képek nélkül is megelevenedhet az olvasóban. Aligha olvashatunk ennél szebbet.

Kiket traumatizált általános iskolában a Kincskereső kisködmön?

versek

Az biztos, hogy ez a regény mindenkiben megidézi Móra Ferenc nevét. Hogyha rossz élmény volt is nekünk kiskorunkban ez az olvasmány, Móra Ferenc Piros Mise című verse biztosan hoz utána felnőttfejjel egy kis enyhülést. Az imádkozást, vallási kifejezéseket a szerelmeskedéssel párhuzamba állító költemény nem csak a vágyat fejezi ki, hanem ennek a testi szerelemnek a tisztaságát és őszinteségét is.

Nincs ebben és bármilyen kapcsolódó dologban semmi szégyellni való. A pozitív oldalairól, mint az orgazmusról ugyanúgy lehet beszélni, mint a negatív oldaláról is, a vágy hiányáról vagy akár az impotenciáról.

A végére maradt sokunk kedvence, Ady Endre. Híres magyar, szimbolista költőnk nem csak a szép művészetéről volt híres, de a kaotikus magánéletéről is. Több erotikus felhangú verséből most az Elfogyni az ölelésben emeljük ki. Egyszerű és rövid, mégis lényegre törően közli a vágyat.

Szerző

Scroll To Top