Címlap » Életmód » Ismerd meg 2018 ékszertrendjeit

Ismerd meg 2018 ékszertrendjeit

Az ékszertrendek ugyanúgy változnak szezonról szezonra, mint bármi más. Rengeteg lehetőség kínálkozik ma az ékszerviselés terén, több trend is életben van egymással párhuzamban, így mindenki bőven válogathat.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Az idei év trendjeiből sok átkerül 2018-ra is és némelyek tovább fejlődve, átalakulva képviselik a jövő évet

Choker nyaklánc

A choker nyakláncok az idei év kihagyhatatlan slágerei voltak, de töretlen népszerűséggel maradnak is azok. Rengeteg különböző típusban kaphatók a kiegészítőket árusító üzletekben, fast fashion üzletekben és szinte mindenhol tömegével vannak raktáron, ahol csak fellelhető ilyesmi. Az egyszerű fekete változatok mellett egyre inkább erősödik a színes darabok vonala, ami 2018-ban méginkább érezékelhető lesz. Rengeteg típus közül inkább a több részből álló vagy medálos megoldások hódítanak majd, viszont a legegyszerűbb, középvastag szalag típus örök kedvenc, a legújabb divattrendekhez tökéletesen passzol.

Statement fülbevaló

A statement fülbevalók is idén indultak hódító útjukra, de a jövő évi ékszertrendben sokkal nagyobb szerephez jutnak majd. A statement fülbevalók várhatóan inkább a jövő év nyár végének, őszének alapdarabjai lesznek, meleg tónusú színekkel vagy épp egyszerű fém kivitelben. A statement ékszerek folyamatosan felbukkannak, divatjuk sosem tűnik el két szezonnál hosszabb időre. Miért? Mert rengeteg lehetőséget adnak különböző változatok elkészítésére, így minden stílushoz, minden alkalomra, minden korosztály számára található olyan statement ékszer, ami megfelelő, sőt, kiemeli azt, amire az öltözés fókuszál.

Ismerd meg 2018 ékszertrendjeit

Ismerd meg 2018 ékszertrendjeit

Apróköves gyűrűk

Az apró kövekkel, kristályokkal kirakott finom gyűrűk lesznek a jövő év meghatározói az ékszerdivatban. Egészen tavasztól őszig hódítanak majd, főleg a fesztiválszezonban, mikoris akár tele is pakolhatjuk ujjainkat ilyen kis ékszerekkel, akkor sem lesz majd „sok”. Természetesen érdemes majd egyazon színárnyalatból választani, ami főleg a fehér, azaz átlátszó kő és fém valamilyen kombinációja lesz. A színes kövekkel telipakolt gyűrűk háttérbe szorulnak majd, múlt évi erőteljes jelenlétük után.

Hajékszerek

Ez egy roppant érdekes kérdés és még senkinek nincs kialakult véleménye, releváns előrejelzése az ügyben, hogy jövőre mennyire hódítanak majd a hajékszerek. Idén már jócskán találhattunk belőlük a kifutón, divatmagazinok hasábjain és az üzletek kínálatában, de hogy ez hová fejlődik 2018-ban, még titok. Mindenesetre roppant érdekes évnek nézünk elébe. A trendek egyre inkább abba az irányba mennek, hogy mindig fesztiválszezonhoz illően öltözködjünk és ékszerezzük magunkat, ezért nagyon valószínű, hogy hajékszer tekintetében is valami nagy robbanásra számíthatunk.

Scroll To Top