Címlap » Kultúra » Kasza Tibi önálló műsort kap a TV2-n

Kasza Tibi önálló műsort kap a TV2-n

A TV2 és a Super TV2 is egy rakás új műsorral jelentkezik szeptembertől. Érkezik Kasza, Pimasz úr ottalszik, Mr. és Mrs. valamint egy nagyszabású énekes show is.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Rettegj Magyarország, ugyanis a szókimondó Kasza Tibor saját talkshow-val, a Kasza című kibeszélő műsorral jelentkezik a Super TV2-n augusztus 26-tól.

Szintén a Super TV2 égisze alatt érkezik a Pimasz úr ottalszik augusztus 27-től, melyben Papp Gergő egy-egy ismert emberre akaszkodik rá 24 órára.

Kasza Tibor a Super Tv2-n jelentkezik

Kasza Tibor saját talkshow-val, a Kasza című kibeszélő műsorral jelentkezik a Super Tv2-n

A TV2-n visszatér a Mr. és Mrs. című vetélkedő, melyben celebpárok versengenek egymással. Mint már megírtuk, az egyik szereplője Győzike lesz Bea asszonnyal. A Napi Ász infromációi szerint szintén a Tv2-n lesz látható a Győzike Show, ám ezt a csatorna nem kívánta kommentálni.

Az ősz nagy dobásának egy nagyszabású, énekes showműsort szán a Tv2, melyet a konkurens X-Faktor ellen vet be, ám még a neve sem ismert, sőt az sem, hogy kik szerepelnének benne.

Győzike visszatér

Győzike a TV2-n tér vissza? Az új realityje mellett a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban is szerepelni fog.

Az már biztos, hogy a csatorna átveszi az USA-ban 15 milliós átlagnézettséget hozó, Búra alatt című CBS-sorozatot, amit egy Stephen King-regény nyomán írtak. Sorozatfronton még annyi, hogy folytatódik a Jóban Rosszban, a Családi titkok és a Veled is megtörténhet.

Scroll To Top