Címlap » Zene » Klipmustra: Noel Gallagher, Beach Boys, Mars Volta, Halestorm, Depresszió

Klipmustra: Noel Gallagher, Beach Boys, Mars Volta, Halestorm, Depresszió

Noel Gallagher klipjében is feltűnik egy sztár, a Depresszió pedig Mucsi Zoltánnal forgatott.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Noel Gallagher – Everybody’s on the Run
A héten ez már a harmadik olyan klip, amiben sztár játssza a főszerepet: a Sigur Rós Shia LaBeouffal, a Slow lub Daniel Radcliffe-fel forgatott, az idősebbik Gallagher-tesó videójában pedig Mischa Barton, a Narancsvidék című sorozat színésznője tűnik fel. A rendkívül slágeres „Everybody’s on the Run” a tavaly megjelent High Flying Birds című albumról sorban az ötödik kislemez, melynek klipjében Noel taxisofőrként segít összeboronálni a leopárdmintás fehérneműben futó Mischát és a szintén leopárdmintás alsóatyában rohanó férfi főszereplőt. Gallagher mosolya a videó végén priceless.

The Beach Boys – That’s Why God Made The Radio
A Beach Boys idén ünnepli fennállásának kerek 50 éves jubileumát, és ennek alkalmából többek között új albummal örvendeztette meg rajongóit. A That’s Why God Made The Radio című stúdiólemez június 5-én jelent meg, melyről a címadó dalhoz már el is készült egy videó. A klipben láthatjuk az 50-es, 60-as és 70-es évekbeli fiatalokat, motorosokat, szörfösöket, akik mind egy buliban kötnek ki, ahol éppen a Beach Boys zenél. 

The Mars Volta – The Malkin Jewel
2001-ben alakult amerikai progresszív rock zenekar, a Mars Volta nemrégiben adta ki új, Noctourniquet címre hallgató stúdióalbumát, három éves szünetet követően. A „The Malkin Jewel” az első kislemez erről az albumról, mely eredetileg egy négyperces dal, amit a klipben sikerült 15 percesre nyújtaniuk – révén, hogy valójában egy koncertfelvételről van szó. A kisfilmnek is beillő videót a gitáros és producer Omar Rodríguez-Lopez saját maga vágta.

Halestorm – I Miss The Misery
Valahogy úgy nézhet ki a (pop)rocker , barna hajú,fiatal Britney Spears, mint a Halestorm énekesnője, Lzzy hale ebben a klipben. A Halestorm egy testvérpár, Lzzy énekesnő-gitráos és Arejay Hale dobos formációja, akik mellett Joe Hottinger játszik gitáron, Josh Smith pedig basszusgitáron. Bár a zenekar 1998 óta létezik, debütáló albumuk csak 2009-ben jelent meg, amit idén követett a második lemez, a The Strange Case Of…, melyről az „I Miss The Misery” is származik. A dal nagyon slágeres, a hozzá készített klip is, ben főleg Lzzy-t láthatjuk, illetve koncertjeleneteket.

Depresszió – Jön a reggel
Bár rockzenekarról van szó, de aki koncertképeket idéző zúzásra és lengén öltözött lányokra kíváncsi, az még most kapcsoljon el. Halász Feriék ugyanis egy elég komoly klipet hoztak össze, moteles-öldöklős thrilleres sztorival, amiben persze van némi zenélős rész is, de ezúttal egyértelműen a történetmesélés dominált. A dal a Vízválasztó című, tavaly megjelent nagylemezről való, a videóban pedig a srácok is feltűnnek szereplőként, de a profi színészként a főszerepet Mucsi Zoltán játssza. Nem lőjük le a poént, de azt elmondjuk, hogy a stáblista megjelenésekor érdemes tovább nézni a videót!

                                 

Scroll To Top