Címlap » Címlapon » Larion Zoé: “több szeretőt is tartok”

Larion Zoé: “több szeretőt is tartok”

Larion Zoé úgy nyilatkozott a TV2 kamerái előtt, hogy több szeretője is van. Amikor úgy hozza kedve, akkor ír egy körüzenetet, és aki előbb ráér, azzal bújik ágyba.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Zoé, ha megkívánja, akkor valamelyik szeretőjével kibéreltet egy hotel szobát. Ha vadul szeretné, akkor mindenképpen nagy tükröset választ, hogy lássa magát és partnerét, miközben intenzíven szexelnek.

A legizgalmasabb kalandja Zoénak akkor volt, amikor egy színházi előadás közben, pont a finálé közepette, a színpad felett 9 méterrel, a fényhídon tette magáévá “az egyik szeretője” – nyilatkozta az Aktívnak a gyönyörű modell.

Larion Zoé őszintén beszél a szexről – 1:46-tól..

Larion Zoé egyébként 2011-ben vált népszerűvé, amikor is megnyerte a Blikk szépe szépségversenyt. Jelenleg is modellkedik (köztük aktfotókat is bevállal), illetve a FIX TV egyik műsorvezetője, ahol saját műsorát vezeti.

Larion Zoé – Képek..

Lario Zoé - Fotóműtermek Hétvégéje 2013.

Lario Zoé – Fotóműtermek Hétvégéje 2013. – Mint írtuk, Zoé rendszeresen modellkedik. Ez a kép 2013. tavaszán készült a Fotóműtermek Hétvégéjén. (Fotó: www.fksz.hu – Nagy Arnold)

Larion Zoé és Malik Márk - Photo Weekend 2013.

Larion Zoé és Malik Márk – Photo Weekend 2013. – Július 6-án megrendezett fotós fesztiválon menyasszonyként pózolt Zoé. A fesztivál bevételeit egyébként jótékony célokra ajánlották fel. (Fotó: www.fksz.hu – Nagy Arnold)

Scroll To Top