Címlap » Címlapon » Minőségi együttlétek a rohanó világban

Minőségi együttlétek a rohanó világban

A rohanó életmód egyre nagyobb közhelynek hangzik, de attól még nem mondhatjuk, hogy nem létezik. Sok családban anya és apa is egész nap dolgozik, miközben a gyerekek iskolába, majd edzésre mennek.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A nap végére mindenki örül, ha aludni van ereje, nemhogy közös kikapcsolódásra és romantikára. Ha folyamatosan tele van a naptárunk, és minden területen próbálunk száz százalékot nyújtani, akkor az energiánk hamar elillan. Az örökös hajszolásban a romantikus összebújások már nem férnek bele.

Ha nincs sok időnk, akkor választhatjuk a gyors együttléteket is. Erről sokan azt hiszik, hogy nincs benne semmilyen erotika vagy vonzalom, pedig pár mozdulattal fel lehet dobni. A gyorsaság nem azt jelenti, hogy csak behatolunk és kész, mivel egy izgalmas előjáték, néhány forró csók és az erogén zónák izgatása is elég. Ha például a gyerekek is otthon vannak, és nem tudunk félrevonulni, akkor egy forró ölelés és a még forróbb csókok felidézik a másikban a közelségünket. Lehet, hogy mégis találnánk egy rejtett sarkot.

A gyors érintések is fontosak

minosegi

Ha a gyors menet mellett döntünk, és behatolással együtt választjuk, akkor csak a megfelelő pozíciót kell megtalálnunk. A spontaneitás mellett itt nagyon fontos a gyorsaság, hiszen ezért hívják gyors menetnek. Nem muszáj elmenni a hálószobáig, lehet, hogy a konyhapulton vagy öltözködés közben jobban fogjuk élvezni, de akár a zuhany alatt is érdemes tenni egy próbát.

A kutyapóz, vagy hátulról történő behatolás engedi, hogy a férfi elérje a nő erogén zónáit, így mindkét fél gyorsan eljut az orgazmusig. Szintén a gyors megoldások közé tartozik, ha a férfi megengedi, hogy kedvese beleüljön az ölébe.

Amikor gyorsan elintézzük a szükségleteinket, akkor nem marad idő az elvárásokra, hiszen mindketten azt figyelik, hogy ne nyisson rájuk a gyerek. Ezek az azonnali megoldások abban is segítenek, hogy elengedjük magunkat, és végre megfeledkezzünk az egyéb problémáinkról. Ha valaki például erekciós problémáktól szenved, akkor a folytonos megfelelési vágy tovább ronthat a helyzeten, úgyhogy próbálkozhat a spontán pillanatokkal.

Scroll To Top