Címlap » Életmód » Potencianövelő gyógynövények – tartós használat, tartós hatás

Potencianövelő gyógynövények – tartós használat, tartós hatás

A potencianövelés egyre aktuálisabb téma, hisz egyre többen küzdenek potenciagondokkal, merevedési zavarokkal. Amikor valaki a potencianövelő szerekről beszél, talán elsőként nem a gyógynövények jutnak az eszébe, pedig számos olyan növény van, ami kiváló hatással lehet a libidóra, a potenciára.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Fontos az összhang

A healthline.com összeállításából kiderül, hogy a ginzeng, a maca, a yohimbine, a fehér gyömbér és a ginkgo mind jó hatással lehetnek a potenciára. Sokan állapotként tekintenek a merevedési zavarokra, pedig ez gyakran tünet. Hisz az erekció a férfi testében zajló összetett folyamatok eredménye, ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön, szükséges a test, az idegrendszer, az izmok, a hormonok és az érzelmek összhangjára.

Ezt pedig nagyon sok minden befolyásolhatja, a stressz, a cukorbetegség, az egészségtelen táplálkozás, az életmódbeli megterhelések.

A kutatások azt mutatják, hogy a merevedési zavarok többnyire az erekkel kapcsolatos problémákra eredeztethetők vissza. A healthline.com cikke szerint az artériákban lévő plakkok felhalmozódása az 50 év feletti férfiak mintegy negyven százalékánál okoz merevedési zavarokat.

Ugyanakkor az is köztudott, hogy nem csak férfiak szenvednek potencia problémákkal, hanem a nők is.

Miben segít a ginzeng?

orgazmus

A ginzenget már kétezer éve használják a kínai és koreai gyógyászatban, mint az egészség, a hosszú élet alappillére. A ginzeng gyökere segíti az állóképességet, a koncentrációt, jó hatással van a közérzetre, segít a stressz leküzdésében, emellett hozzájárulhat a péniszmerevséghez, az erekció időtartamához és a libidót is javítja. Antioxidánsként működik, hisz nitrogén-oxidot szabadít fel, ami segíti a merevedési funkciókat.

Sokan ginzeng krémet használnak korai magömlés ellen. A ginzenget 6-8 hétig javasolják használni, azonban fontos, hogy a gyógynövény kölcsönhatásba léphet az alkohollal, a koffeinnel és egyes gyógyszerekkel is, így körültekintően kell eljárni a használata során.

Több más gyógynövény is sikerrel használható a potenciagondok esetén, potencianövelésre, ezek mind abban segítenek, hogy a test és a lélek harmóniába kerüljön egymással. Amikor ilyen problémák jelentkeznek, a gyógyszeres kezelés előtt érdemes lehet a természetes utakat is megnézni.

Scroll To Top