Címlap » Zene » Robin Gibb saját zenéjére ébredt fel a kómából

Robin Gibb saját zenéjére ébredt fel a kómából

Csodával határos módon magához tért Bee Gees egykori énekes-dalszerzője.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy olyan hírek keringtek, miszerint a 62 éves sztárnak már csak napjai lehetnek hátra a rákkal folytatott küzdelemből, Robin Gibb felébredt a kómából. A zenész nemrég tüdőgyulladással került kórházba, majd kómába is esett, amiből több mint egy hét múlva, április 21-én ébredt fel. Gibbnek az előző héten kellett volna megjelenni legújabb szerzeménye, a The Titanic Requiem szimfonikus darab premierjén, amit fiával közösen írt a Titanic elsüllyedésének századik évfordulójára, de betegsége ezt is megakadályozta.

Kevesebb, mint tíz százalékos túlélési esélyt adtak a felépülésre, azonban családtagjai – köztük testvére és zenekari társa, Barry – folyamatos zenével és énekléssel próbálták visszahozni az életbe a londoni magánkórházban fekvő zenészt. Szombaton családtagjai észrevették, hogy a Bee Gees zenéjére próbálja formálni azokat a szövegeket, amiket több ezerszer énekelt már. Amikor azonban a legújabb szerzemény, a Requiem dallamai csendültek fel, Gibb felébredt.

A végbél- és májrákkal is küzdő zenésznek ugyan tovább kell küzdenie, de felesége, Dwina szerint Gibb jelenleg fantasztikus formában van.

Scroll To Top