Címlap » Címlapon » Segíts! A vécékefe nem varázspálca, tovább várok a csodára

Segíts! A vécékefe nem varázspálca, tovább várok a csodára

Segíts azokon a gyerekeken, akik Csóron úgy járnak általános iskolába, hogy nincs lehetőségük normális körülmények között WC-re menni, a tanítás ideje alatt!

Miért nincs lehetőségük?

Mert a mellékhelyiség egy külön épületben van az iskolán kívül, ami már az összeomlás határán áll. Nincs benne piszoár, nem lehet rendesen fűteni, szellőztetni, sokszor befolyik az esővíz is. Mindezeken felül, ha valakinek pisilnije kell, akkor cipőváltás, télen öltözködés, majd tanári kíséret az iskolai udvar másik felében lévő romos épülethez.

Tudom, hogy segíteni szeretnél! Tedd meg 1 szavazattal!

Ehhez nem kell mást tenned, mint szavaznod az Index oldalán a Csóri Mátyás Király Általános Iskolára, hogy megnyerjék a felújításra a támogatást:

Itt tudsz szavazni az Index.hu oldalán »

(Keresd a  Csóri Mátyás Király Általános Iskolát és kérjük, hogy szavazz rá! Ma éjfélig!)

A Csóri Mátyás Király Általános Iskola melléképülete

A Csóri Mátyás Király Általános Iskola melléképülete (Szavazz rá!)

A támogatás a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) és a Domestos közös akciója, melynek keretében minden termék után 5 Ft-ot gyűjt a segítésre, ami több milliós nagyságrendre hízott már.

4 iskolára lehet szavazni, a zenet.hu viszont a csóri általános iskolát támogatja, mert a jelek szerint Csóron van a legnagyobb szükség a támogatásra és természetesen a Te segítségedre is.

Az Iskola leírása:

Iskolánkat, a Csóri Mátyás Király Általános Iskolát 1926-ban építették.

A mosdók azonban nem az épületben vannak, hanem attól távolabb, az udvar másik felében. Felújításukra évtizedek óta nem került sor, csak állagmegóvásuk volt. A wc-k épülete hullámpalatetős, alacsony belmagasságú, nehezen szellőztethető, fűthető. Fala salétromos, omlik. Piszoár nincs. Ezt az egyáltalán nem higiénikus helyiséget egy vasajtó zárja el az udvaron futkározó gyerekektől. Az ajtó vaskerete alul már elvetemedett, s alig tudja tartani a vaslemezt. A ráérkező esővíz sem tesz jót, ugyanis a mosdó kövére, a folyosóra gyakran befolyik. Az időjárás viszontagságának is ki vagyunk szolgáltatva. Ahhoz, hogy tanítványaink elmenjenek a mosdóba, ki kell tehát menniük az iskola épületéből, át kell öltözniük, a benti váltócipőt lecserélni, pulóvert, kabátot, esőkabátot, sapkát felvenni.

Ezt az áldatlan állapotot szeretnénk megszüntetni az Önök, a TE segítségeddel.

Kérünk, hogy szavazz Ránk!

Csete Krisztián

Csete Krisztián, Csór polgármesterének üzenete

Ma mi kérünk segítséget.
Holnap ránk is számíthatnak!

Tegyünk együtt az iskolai mosdók higiéniájáért

Hivatalos források:

Ne feledd! 1 szavazat is számít!

Itt tudsz szavazni az Index.hu oldalán »

(Keresd a  Csóri Mátyás Király Általános Iskolát és kérjük, hogy szavazz rá! Ma éjfélig!)

Oszd meg a cikket, hogy mások is láthassák! Köszönjük!

Scroll To Top