Címlap » Címlapon » Strandoljunk saját medencében: medence építés otthon

Strandoljunk saját medencében: medence építés otthon

Ki ne szeretne egy forró nyári napon egy medencében hűsölni? Élvezni a napsugarakat miközben a parton napozik, vagy a vízben lubickol. Ehhez elég összepakolnunk a fürdőruhát, a strandpapucsot meg a törölközőt, és már indulhatunk is a legközelebbi strandra.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ilyenkor persze számolnunk kell azzal, hogy nemcsak mi fogunk pancsolni. Sor lesz a pénztárnál, tömeg a medencében. De mi lenne, ha a strandolás varázsát ezen kellemetlenségek nélkül élvezhetnénk? Ha csak pár lépést kellene tenni a nappalinktól egy hűsítő csobbanásért?

Nincs más dolgunk, mint a saját kertünkbe hozni a strandot, vagyis egy kültéri medencét. Megkönnyítheti a nyári szünet napjait. Nem kell az egész lakást felpakolni, hogy minden nálunk legyen egy kellemes kikapcsolódáshoz. Gyerekes családoknak ideális megoldás lehet a kánikulában, de az idősebbek is kihasználhatják az úszás és a fürdőzés jótékony hatását. Ha tavasszal szánunk némi időt a tervezésre és a kivitelezésre, mire beköszönt a forróság, már a saját kertünk nyugalmában élvezhetjük a medencét.

Építsünk vagy építtessünk? 

sajatmedence

Ha már eldöntöttük, hogy belevágunk egy medence beszerzésébe, azt is eldönthetjük, hogy magunk alkossuk meg, vagy a medence építést szakértő kezekre bízzuk. Bármelyik döntés mellett tesszük is le a voksunkat, a munkát pontos tervezésnek kell megelőznie. Mindegy, hogy mi vagy egy általunk választott cég készíti el a terveket, ez egy szükséges lépés, hogy a medencék kényelmét hosszú évekig kihasználhassuk. Amennyiben elég vállalkozó szelleműek vagyunk, egy kis segítséggel magunk is ki tudjuk alakítani a medencénket.

Azonban dönthetünk úgy is, hogy az ötlettől a megvalósításig szakemberek segítségét vesszük igénybe. Ők megtalálják a számunkra legtökéletesebb megoldást forma, szín, kivitel és költségek tekintetében is. Szakszerűen végzik a telepítés minden mozzanatát az alap kiásásán át a betonozáson keresztül a fóliázásig. Segítségükkel a hozzánk legjobban illő kiegészítőket is kiválaszthatjuk, akár világításról, a gyerekek biztonságáról vagy a medence fedéséről legyen szó.

Scroll To Top