Címlap » Zene » Szólj már!

Szólj már!

Best of Zanzibar album jelenik meg a zenekar elmúlt 13 évének legnagyobb slágereivel.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Zanzibar tizenharmadik születésnapjához érkezett, és a balszerencsés legenda ellenére sokak által szerencsésnek tartott évszámot egy Best of lemezzel ünneplik meg. Az 1999-ben alakult ceglédi pop/rockegyüttesnek június 4-én jelenik meg a pályafutása legnagyobb slágereit tartalmazó albuma, melyen olyan kitörölhetetlen rádiós opuszok lesznek hallhatók, mint a „Szólj már”, az „Új napra ébredsz”, a „Szerelemről szó sem volt” vagy a „Nem vagyok tökéletes”.

A korongon nemcsak ismert számok kapnak helyet, hanem a legújabb Zanzibar-dal, az „Újra nyár van” is, amit már az év elején a zenekarhoz csatlakozott új zenészekkel, Nagy Zsolttal és Jülek Tamással együtt írt és rögzített a csapat. Az új dal vidám és felszabadult hangulatú, könnyed, kifejezetten popos hangzást hoz, melyben Terecskei Rita énekesnő hangjának eddig nem hallott tartományait is megismerhetjük.

A Zanzibar lemezbemutató koncerttel is ünnepli az új albumot, valamint az évfordulót, mégpedig nem akárhogyan: a bemutatót ugyanis június 29-én, pénteken egy exkluzív kétórás hajóúttal egybekötve élvezhetik a rajongók. Miközben a legnagyobb Zanzibar slágerekre bulizik a közönség, a Sirona nevű hajóról még Budapest esti fényit is megcsodálhatják, ráadásul az érkezőket egy Zanzibar Welcome Drinkkel fogadja a banda. A hajó a Jászai Mari téri 6-os mólóról indul 20 órakor, a különleges estre 1000 Ft a belépő.

Scroll To Top