Címlap » Címlapon » Tippek a szürke hétköznapok ellen

Tippek a szürke hétköznapok ellen

Az unalom és a megszokások a párkapcsolatok nagy erőpróbái. Még a jó pár éves kapcsolatok is igénylik az újdonságokat. Ismerős a szituáció, mikor hazaérsz a munkából és fogalmad sincs, mivel tudnád feldobni otthon a hangulatot?

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ebben a cikkben adunk néhány tippet, amelyek segítségedre lehetnek a szürke és unalmas hétköznapok leküzdésében.

Romantikus fürdőzés együtt

Néhány apróbb kiegészítővel bármilyen fürdőszoba pillanatokon belül wellness központtá varázsolható. De komolyan! Készíts egy jó meleg fürdőt, tegyél bele valamilyen kellemes illatú fürdőbombát vagy habfürdőt. Gyújts meg néhány illatmécsest a hangulatvilágítás kedvéért, és kapcsold be a kedvenc zenéteket. Ha még romantikusabb szeretnél lenni, virágszirmokat is szórhatsz a vízbe.

Természetesen fürdőkád hiányában, hasonló hangulatteremtés után egy közös zuhanyzás is megteszi a hatását. Fürdés közben adhatsz a párodnak egy hajmosással egybekötött fejmasszázst is. Nem hangzik nagy dolognak, de hidd el, nagyon különlegessé tudja tenni az estéteket. Fürdés után pedig jöhet a megérdemelt program

Egyszerű masszírozás

Ha nem vagy hivatásos masszőr, de szeretnéd kényeztetni a párodat, egy roppant egyszerű trükkel te is kitűnő masszázst adhatsz neki. Tudod mi a titok? A simogatás! El sem tudod képzelni, mennyire lazító tud lenni, egy teljes testet érintő, lágy simogatás.

Kezdd az arccal, aztán mehetsz egyre lejjebb is. Ez a módszer remekül oldja a napközben felgyűlt feszültséget, sőt, képes teljesen ellazítani az izmokat is. Használhatsz közben nyugtató masszázsolajokat is, amelyekkel még teljesebb lesz a hatás. Egy fárasztó nap után ki ne örülne egy ilyenfajta kényeztetésnek?

Nyugodt vacsora

orgazmus

A vacsoránál kivételesen csak egymásra figyeljetek. Ne legyenek zavaró körülmények, mint például a tévé vagy az okostelefon. Ma már egy ilyen vacsora is igazi különlegességnek számít sok pár életében. Lepd meg a szerelmedet a kedvenc ételeivel és italával. Legyen a teríték is ünnepi, ami érezteti vele, hogy ez most egy nagyon is különleges este.

Emlékidézés

Ha már unjátok a szokásos esti filmnézést, állíts össze a párodnak egy fotóalbumot, akár digitálisan, akár a hagyományos album formában. Hidd el, szívesen nosztalgiázik majd veled. A régi emlékek felidézése pozitívan hat mindenkire, és egyfajta kapcsolatmegerősítő jelleggel is bír.

Játékidő

A játék remek esti kikapcsolódás. Nagyon sok gyerekkori társasjátékunk kapható még mai napig is, igaz kissé modernebb köntösben, de az élményen ez mit sem változtat. Kérdezd meg a párodat mivel szeretett gyerekként játszani és lepd meg vele. Ha bevállalósabbak vagytok, kifejezetten szerelmeseknek készült erotikus társasok közül is válogathatsz. Némi kézügyességgel magad is készíthetsz ilyeneket.

Piknik a szobában

Télen a szobánkba is bevarázsolhatjuk a nyári piknik hangulatát. Már léteznek nagyon jó, a nyári rét illatát idéző illatosítók is, amelyeket ilyenkor nyugodtan bevethetünk. Csak egy plédre, némi helyre és sok finom falatra lesz szükséged. A hangulat miatt akár a nyári ruháitok is előkerülhetnek a szekrényből.

Scroll To Top