Címlap » Címlapon » Törölték a Tolvajkergetők Facebook-oldalát

Törölték a Tolvajkergetők Facebook-oldalát

2014. június 4. (szerda) éjjel törölte a Facebook a Tolvajkergetők névre hallgató csoport oldalát.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A törlés előtt csaknem 200 000 tagja volt az oldalnak, mely a tolvajok “kergetéséről” volt híres. Kezdetben kerékpár tolvajokat, majd később mobil eltűnéseket, egyéb bűneseteket derítettek fel, a sajátságos módszereikkel. Amit a hatóságok már nem tesznek meg, azt ők igen. Természetesen mindezt úgy próbálják véghez vinni, hogy a jogszabályokat betartsák, elmondásuk szerint.

A nagy népszerűség ellenére bizonyára sokan nehezteltek is a Tolvajkergetők tevékenységeire, ezért vélhetően rendszeresen érkeztek jelentések, panaszok a Facebook felé. Valószínűleg ez a szám már elérte a kritikus limitet, ezért törölte az oldalt a Facebook.

Egyesek szerint köze van a napokban történt durva esethez is, ahol a Tolvajkergetők csoportja egy házat próbált visszafoglalni, közben gázpisztoly is eldurrant. Egy szó, mint száz a Facebook jelenlétük ideiglenesen megszűnt. A törlés után nem sokkal jelent meg egy hamis áloldal is, mely nem a csoportot képviseli, erre próbálja felhívni a figyelmet Tomcat az alábbi videón, a Tolvajkergetők vezetője.

A Tolvajkergetők felhívása

Scroll To Top