Címlap » Címlapon » Tóth Gabi szexpartnert keres az interneten?

Tóth Gabi szexpartnert keres az interneten?

Úgy tűnik, Tóth Gabi egy internetes applikáción keres magának partnert, legalábbis a Blikk egyik olvasója szerint, aki véletlenül bukkant rá az énekesnő profiljára az applikációban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Tóth Gabi és párja, a táncos Markó Róbert március elején szakítottak. Az énekesnő most azért kavart nagy port, mert egy fellépésen bugyi nélkül jelent meg, és mindenki megcsodálhatta a legféltettebb testrészét.

Úgy tűnik, a fiatalabb Tóth lánynak kijutott a rosszból az elmúlt pár napban. Néhány nappal ezelőtt volt párjával, Markó Róberttel lépett fel, táncolás közben pedig nem viselt bugyit, és mindene kilátszott. Több magazin közölte a fotókat, ráadásul úgy tűnt, hogy Gabi az eset folytán bujkálni is kezdett, valószínűleg szégyenében. Most pedig újabb szégyenfolt eshet a hírnevén, ugyanis úgy tűnik, az interneten keres alkalmi partnereket magának. A Tinder nevű alkalmazás ugyan nem kifejezetten intim társkereső, de a felhasználók nagy hányada csupán futó kalandokat keres a segítségével.

Tóth Gabi és Markó Robi

Tóth Gabi és Markó Robi nemrég egy pár voltak – Közel két hónappal a szakítás után az énekesnő máris alkalmi partnereket keres

Az applikáció amúgy teljesen ingyenes, csupán egy Facebook profil kell hozzá, és máris lehet ismerkedni. Az app az ismerkedni vágyók képeit dobálja fel, és egy mozdulattal el tudjuk dönteni, hogy a felbukkanó arc szimpatikus-e nekünk, vagy éppen nem. A lap információi szerint hat képet töltött fel Tóth magáról, selfie-k és retusált fotók is megtalálhatók közöttük. A bemutatkozó szöveg igen rövidke: Célozd meg a Holdat, a legrosszabb esetben is a csillagok közt landolsz”.

Az újság megkereste a nagyszájú énekesnőt, de ő csak arra kérte az újságírót, hogy hagyják békén. Így az olvasók számára egyelőre rejtély, hogy valaki visszaél-e Gabi képeivel, vagy az énekesnő tényleg maga rakta fel a fotókat magáról.

Scroll To Top