Címlap » Gasztronómia » Vagdalt hússal, töltött pestos sült burgonya

Vagdalt hússal, töltött pestos sült burgonya

Gyors, finom, különleges, és laktató. Kell ennél több?:)

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Vagdalt hússal, töltött pestos sült burgonya

Hozzávalók:

  • 10 dkg paradicsomos sprotni
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 10 dkg paradicsompüré
  • 12 db burgonya
  • 1 evőkanál pesto-rosso szósz
  • 15 dkg egész füstölt sajt
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:
A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk. A kivájt burgonyadarabkákat krémesítjük, összekeverjük a lepasszírozott sprotnival, és a darált hússal,a pesto szósz felével és a paradicsomszósszal. Ha kész beletöltjük a masszát a kivájt burgonyák belsejébe.
A maradék pesto szószt a vágott petrezselyemmel,reszelt sajt felével és a fehérborral elkeverjük. A megtöltött burgonyákat a reszelt sajttal és a fehérboros petrezselymes mártással meglocsolva megsütjük.

Jó Étvágyat!

Scroll To Top