Címlap » Életmód » Vágyak, fantáziák, fétisek – merjünk róluk beszélni

Vágyak, fantáziák, fétisek – merjünk róluk beszélni

Több mint tíz éve robbant be a Szürke ötven árnyalta c. erotikus könyv, amely annak ellenére, hogy sokan kifogásolták, rettenetesen népszerű lett.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ennek pedig a fő oka az volt, hogy olyan fantáziákat mutatott be, még ha pontatlanul is, amely akkor még tabu témának számított. Sokan ki is szerették volna próbálni őket, vagy beismerték, hogy fantáziáltak már ilyesmiről. Fantáziálni teljesesen normális dolog, viszont sokan félnek ezeket a vágyálmokat megosztani a partnerükkel, mert aggódnak, hogy mit is fog hozzá szólna.

A BDSM még mindig sokak számára visszás dolog, de egyre többen vannak, akik az ilyen irányultságú vágyaikat fel merik vállalni, még ha csak zárt ajtók mögött is. De számos egyéb fantázia és fétis vagy, amelyet sokan kipróbálnának a párjukkal. A refrescher.hu nemrég írt is arról, hogy melyek a leggyakoribb fantáziák, melyektől egyáltalán nem kell félni.  Ilyen a már említett BDSM, az édes hármas, de az extrém helyeken történő összebújás is. Ahhoz viszont, hogy ezt tényleg megtehessük, őszinte beszélgetésekre van szükség.

Merjünk szembenézni a vágyainkkal, és nyíltan beszélni róluk

beszelni

Egy kapcsolatban rendkívül fontosak az őszinte beszélgetések, és bizony néha a intim dolgokról sem árt beszélgetni. Egy friss kapcsolatban még hajt minket a vágy egymás iránt, ilyenkor sokszor a kísérletező kedv is nagyobb, de több évnyi együttlét után sem szégyen beismerni, hogy vannak olyan titkos fantáziáink, amiket eddig nem mertünk kipróbálni.

Az elfojtás nem feltétlen jó megoldás, mert sokszor még az ágybéli teljesítményünket is gátolhatja, esetleg nem élvezzük majd annyira az aktusokat, mint szeretnénk. Nem egy olyan eset van, hogy valami az úgymond hagyományos, vaníliás dolgokat nem is szeret, de nem mer mást kipróbálni. Férfiaknál ez még merevedési zavarokat is okozhat.

A különböző fantáziák megélése, kipróbálása segíthet új színt vinni az ágycsatákba, még akkor is, ha esetleg egyik-másik próbálkozás nem úgy sül el, hogy vártuk, mert végül mégsem élveztük annyira, mint reméltük.

Scroll To Top