Címlap » Kultúra » Vége az illegális filmletöltésnek?

Vége az illegális filmletöltésnek?

Szakemberek az internetes szokásokat kutatva arra a meggyőződésre jutottak, hogy a felhasználók azokat a szórakoztató online szolgáltatásokat részesítik előnyben, amelyek azonnal, várakozás nélkül érhetőek el.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Talán pont ezeknek a kutatási eredményeknek köszönhetően, egyre több olyan weboldal kezdi meg működését, amely online nézhető filmekkel várja a látogatókat.

Több szempontból előnyös lehet ez a megjelenítési forma.  Ugyanis az online filmek általában valamilyen termékmegjelenítéshez, reklámszolgáltatáshoz kapcsolva érhetőek el, ezzel bevételhez juttatva az eredeti jogtulajdonosokat egy harmadik fél által.  A felhasználók pedig ingyenesen, az illegalitás homályából kilépve, élvezhetik a filmalkotások fordulatos eseményeit.

Okos Tv

Okos Tv: A legújabb trendet alátámaszthatja az a tény, hogy a mai televízió készülékek, okostelefonok képesek csatlakozni a világhálóra. Így az online filmek nem csak számítógépen, hanem más egyéb felületen is azonnal elérhetővé válhatnak.

A legújabb trendet alátámaszthatja az a tény, hogy a mai televízió készülékek, okostelefonok képesek csatlakozni a világhálóra. Így az online filmek nem csak számítógépen, hanem más egyéb felületen is azonnal elérhetővé válhatnak.

A képfelbontás sok esetben elmarad ugyan a HD minőségtől, de a tendenciák abba az irányba mutatnak, hogy ez a jövőben jelentősen javulhat. Így az online filmek idővel valós alternatívát nyújthatnak az illegális filmletöltéssel szemben.

Scroll To Top