Címlap » Címlapon » X-faktor 2. adás: Kiesett Tóth Marci

X-faktor 2. adás: Kiesett Tóth Marci

Az X-faktor második fordulójában a világ minden tájáról lehetett dalokat hallani. Végül a fiúk csapata csapott össze a lányok csapatával. Alföldi “lánya” folytathatja tovább a versengést.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Szombaton mind a tizenegy produkció bemutatásra került. Tóth Marci vegyes kritikát kapott a Taylor Swift dalra, amit előadott. Az őt követő Batánovics Lili és a ByTheWay formáció azonban nagy sikert ért el az ítészeknél. Eckert Anikó kemény kritikákat kapott a produkciójára, pedig jól érezte magát az előadás közben, és remélte, hogy bizonyíthat.

Bozsek Márk főként pozitív visszajelzéseket kapott, csak Alföldi unta a dalt. Péterffy Lilit is kritika érte, amiért a múlt heti erős produkciója után visszaesést produkált, és nem tudták jobban megismerni a lányt a Monday morning című dalon keresztül. Csordás Ákos sem kapott túlságosan jó visszajelzéseket, a mentorgárda úgy vélte, hogy a közvetíteni kívánt érzések nem jöttek át, inkább a közönségnek kellett volna elérzékenyülni, nem neki.

X-faktor 2013. 10.19-10.20. - 2. élő adás

X-faktor 2013. 10.19-10.20. – 2. élő adás: Tóth Marci búcsúzott a második adásban (forrás: Rtlklub.hu)

Ákost Krasznai Tünde és a Vaya Con Dios dal követte, az ítészek pedig nagyon megdicsérték a lány előadásmódját és hangját. A Fat Phoenix az Army of lovers együttes egyik számával lépett fel. Geszti az énektudás hiányát rótta fel, Alföldi szerint pedig a fiúk közti barátság erősebb, mint a produkció maga.

Danics Dóra Amy Winehouse Valerie dalát hozta, a mentorok Alföldi kivételével mind nagyon elégedettek voltak az előadással. Az utolsóként fellépő Szabó Ádám sem örülhetett túlságosan sokáig, ugyanis a zsűri nem volt túlságosan elragadtatva az Álomarcú lánytól.

Az első nap a produkciókkal véget ért. Másnap egy Scissor Sisters nótával tért vissza a tizenegy döntős, majd az Anima Sound System legújabb slágerét hallgathatták meg a nézők. Végül kiderült, kik kapták a második héten a legkevesebb szavazatot: Péterffy Lili és Tóth Marcell lettek a párbajozók.

Szikora és Alföldi Lilit juttatták tovább, Gabi és Geszti Marcellt, így végül a közönség szavazatai döntöttek: Tóth Marci kiesett, Péterffy Lili kap egy újabb esélyt arra, hogy bebizonyítsa, helye van a legjobbak között.

Scroll To Top