Címlap » Zene » X-faktor » X-faktor 2013. – 2. válogatás, adás

X-faktor 2013. – 2. válogatás, adás

Mint minden X-faktor szezon,  a 2013-as tehetségkutató is a selejtezővel kezdődik, amelyben jók és kevésbé jók is bemutatják a produkcióikat. Az előválogatókban az igazán nagy tehetségek mellett repedtfazék hangú énekeseket és igazi jelenségeket is lehet látni.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A négy zsűritagnak, Alföldi Róbertnek, Geszti Péternek, Szikora Róbertnek és Tóth Gabinak nincs könnyű dolga, néhány versenyző igen képzetlen hanggal állt eléjük. A mentorok nem mindig voltak képesek visszafogni a nevetésüket vagy a rosszallásukat, gyakran tettek megjegyzéseket, de akadt olyan pillanat is, amikor kis híján lefordultak a székről a nevetéstől.

A vicces produkciók mellett számtalan tehetséges énekes kapott lehetőséget arra, hogy a Táborban bizonyítson. Hegyi Ákos fellépése bár nem volt túl meggyőző, a mentorgárda adott esélyt a fiúnak. A Táborba jutott még Ruff Nikolett, Dobson Zoltán, Salamon Alexa, Bencsik Adrienn, Batánovics Lili, Tóth Gyula, Jecsmenik Arnold, Gyarmati Zsófia, Majoros Tünde Zsuzsanna, Tóth Marcell, Böjte Réka, Barabás Fanni, Borsányi Dániel, Molnár Melina, és Komondi Júlia. Az egyéni indulók mellett több csapat is kvalifikálta magát a következő fordulóba, MDC zenekar mellett a SirVive és a Fat Phoenix. A Fat Phoenix egyik énekesének azonban nemcsak saját magáért, hanem barátnőjéért, Karsai Katáért is kellett izgulnia. Végül nem volt miért, Kata is továbbjutott a Táborba.

X-faktor 2013. szeptember 14. 2. válogatás adás

Mint minden X-faktor szezon, a 2013-as tehetségkutató is a selejtezővel kezdődik, amelyben jók és kevésbé jók is bemutatják a produkcióikat. Az előválogatókban az igazán nagy tehetségek mellett repedtfazék hangú énekeseket és igazi jelenségeket is lehet látni.

Ki lesz 2013 legjobb (x-faktor) hangja?

Ismert arc is feltűnt a színpadon, a Csillag születikben már bizonyított Szabó Ádám állt a mentorcsapat elé. Ádám ezúttal nem harmonikatudását, hanem énektehetségét akarta megcsillogtatni, az ítészek őt is tovább engedték.

Sajnos nem mindenkinek volt szerencséje a mentorokkal. Akadt sok olyan jelentkező, akik a korábbi szériákban már próbálkoztak a továbbjutással, de akkor nem sikerült, és most sem. A zsűritagok néha már nem tudták visszafogni magukat, annyira kiakasztották őket a versenyzők.

Kik fognak még bekerülni a Táborba? Ez az X-faktor következő adásában, szeptember 21-én fog kiderülni.

Scroll To Top