Címlap » Zene » X-faktor » X-faktor 9. élő show – Csordás Ákos kiesett

X-faktor 9. élő show – Csordás Ákos kiesett

A végső döntő hétvégéjéhez közeledve egyre élesebbé válik a verseny, már csak négy énekes maradt az X-faktorban. A döntő előtt Csordás Ákos kényszerült búcsúzni, de nem kell túlságosan sokáig búslakodnia, ugyanis ő lett 2013 legjobb férfi hangja.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Istenes Bence spárgájával indult a kilencedik show, ami feltételezhetően annyira volt igazi, mint Ördög Nóra tavalyi szaltója. A maradék négy énekes három-három produkcióval készült a műsorra, két-két egyéni előadás, majd duettek zárták az estét.

Az este témája a kedvencek voltak, egy-egy kedvenc dalt választhattak az énekesek, a másik előadott dal pedig a mentoruk szívének volt kedves.

Krasznai a Rolling Stones I can’t get no-jával indított, a zsűrit némileg megosztotta a produkció. A második dal Krasznai kedvence volt, a Tankcsapdától az Örökké tart. A mentorokat lenyűgözte a lányból áradó őszinteség.

Csordás Ákos először az LGT-t hozta el a tehetségkutató színpadára. A tánctudását erősen megkritizálták Ákosnak, akinek jobban kellett volna mozognia a színpadon. A második előadás a Metallica Nothing else matters című világslágere volt. Alföldi Róbert és Szikora Róbert még mindig nem teljesen elégedett 2013 legjobb férfi előadójának előadásaival.

Csordás Ákos - X-faktor 2013.

Csordás Ákos – X-faktor 2013. / Csordás Ákos búcsúzott – A fiatal fiú lett 2013 legjobb férfi előadója, a negyedik helyen zárt

A ByTheWay Ákos egyik legismertebb dalával, az Ilyenek voltukkal indított, a mentoroknak tetszett, Geszti volt az egyetlen, aki kritikával illette a fiúkat. A második dalt jól beválasztották a srácok, Szikora kedvence ugyanis a Queentől a Bohemian Rapsody, ami egy nagyon nehéz nóta, de a fiúknak sikerült megoldaniuk a dolgot.

Danics Dóra is két dalt hozott, az első sláger, Adele dala azonban nem jött át sem a mentoroknak, sem Dórának. Az ítészek meg is kritizálták érte rendesen, Alföldi azt mondta, lehet, hogy belül érzi, de ez kívülről nem jött át. A második produkció sokkal jobban sikeredett, Presszer Gábor és Rúzsa Magdi Egyszer című dalát mutatta be a színpadon.

A One way or another dalt adta elő duettben Csordás Ákos és a ByTheWay. Krasznai Tünde és Danics Dóra pedig a Proud Mary című világslágert varázsolta a színpadra.

Az extra fellépő Nagy Feró volt, aki a Beatrice legismertebb nótáját, a 8 óra munkát adta elő.

Krasznai Tündének és Csordás Ákosnak kellett párbajoznia, a mentorok pedig nem tudtak dönteni, 2-2 voksot zsebeltek be az énekesek. A boríték döntött végül, hogy Csordásnak kell búcsúznia. Idén először az X-faktor történetében biztosan nem férfi előadó fog győzni, hiszen két lány és egy csapat várja a döntőt.

Scroll To Top